Bra start på halloween?

Okej, Hajen 2 mina damer och herrar. Suck? Jag kunde inte sova igår och tänkte att; hajen 2 går på tv och den är tydligen en rysare, men jag är ju tuff så nemas problemas! HA! Det var den sämsta filmen jag har sett i mitt liv. Jag kurade inte alls ihop mig och händerna hade jag för munnen i stället för ögonen. Jag skulle ha förstått det, men de omtalade hajen-filmerna är ju kult - och kult brukar ju vara bra? När vi var på Disney world så åkte vi en attraktion som var uppbyggd kring just hajen-filmerna och den var läskigare... jag var 6 år! Bra start på halloween i varje fall, jag är super rädd... verkligen. Fast nu ska jag inte vara allt för kaxig. Någon kanske har hört ryktet om fyra stycken tjejer som sprang flåsandes ut ur en biosalong för ett tag sedan? That's me! Vi var ensamma och redan under förtexterna så blundade jag och fem minuter senare hade vi lämnat byggnaden. Så ungefär där ligger min nivå på tuffhet. Fast cool, det är jag alltid. Nästa gång får jag välja en lagom läskig film (jag HATAR ordet lagom). 


No energy what so ever..

Plugg och på g efter ny lägenhet.
Sitter och kollar genom bilder också..
Från Paris, Mamma och jag (hrmf, blondie):




Perfekt gammal nattpluggsmusik...


Plugg - tankar på någonting helt annat.

Jag pluggar, fast kanske inte i superduper fart som jag borde. När jag satt på tåget påväg till E-tuna så sitter en mormor med sitt barnbarn framför mig. Barnbarnet är i full process att lära sig läsa och jag sitter och ler med hennes försök att läsa "Kluriga gåtor för smarta hjärnor". När hon sedan har kommit på vad det står så lyser hon upp som ett solsken och mormodern klappar och ger henne komplimanger ( i all rätt). Här sitter jag, med min "effektiv visuell kommunikation" och har fastnat på vad en jättestor segelbåt heter egentligen... det finns ett namn, men jag kommer bara inte på vad. Jag har googlat och försökt inse att jag helt enkelt får gå vidare och acceptera att jag helt enkelt får skriva segelbåt. Men icke, jag måste nog ringa min Mamma. Jag slår vad om att när jag får reda på ordet och säger; "just det!" så kommer hon inte klappa händerna och ge mig en komplimang. Haha.

Living just to find emotion



Kass bild, men men.. Numero dos!


Gör ditt liv till ett mästerverk!

Status: Vaken, relativt utvilad och glad.

Anledning: Igår så vaknade jag outvilad runt fyra-snåret. Det var nämligen så att Mamma hade bokat in oss i Göteborg där vi skulle lyssna på en livscoach. Det är typiskt mig att vara skeptisk, vilket betyder att jag också var det. Jag var skeptisk till tåget, på tåget, på vägen dit och när vi väl var där. Det hela verkade så amerikanskt. Det kändes som om alla skulle resa sig upp och skrika: HALLELUJAH, när vi kom in. Dock hände det ingenting. Livscoachen heter Anders Haglund och kan nog vara en av de mest intressanta personer jag har mött i mitt liv. Det kändes som om han kunde läsa mig utifrån och in, utan problem. Alla råd, alla underbara skratt och all lärdom som han sände ut under hela dagen är guld värda. Jag har kommit hem med en annan syn på livet. Jag ser allting väldigt annorlunda och jag är otroligt tacksam. Jag kan inte vänta på att börja leva med hjälp av alla recept, råd och utmaningar som han gav mig. Även om det var väldigt dyrt (tack mamma) och långt bort så var det värt, utan tvekan. Att en person kan vara anledningen att jag vill ändra mitt liv... det är otroligt och då har man lyckats som livscoach. Tack!

http://www.lifevision.se 

"Den bästa gåvan du kan ge till dem som bryr sig om dig är en lycklig DU!"

Nu ska jag ta en lååååång promenad, gå ner på stan och sedan kommer Hedlund hit. Ha en bra dag!


Politik kan vara skit.

"Antag att du är en idiot. Och antag att du är med i Sverigedemokraterna. Nej, nu upprepade jag mig."

Jag satt och kollade på Sverigedagarna med Sverigedemokraterna igår. Jag skulle våga mig på att säga att jag skrattade större delen av tiden. Det var patetiskt. Ett partiprogram som är klippt och klistrat med åsikter från andra partier är väl inget partiprogram? Sedan att röstningarna låg på 50/50 bland de partimedlemmar som var närvarande var ju ingen skräll. Dem har ju faktiskt inga gemensamma åsikter, förutom invandrarpolitiken. Det är ett spel för galleriet. Ett spel för att få oss "vanliga" att tro att Sverigedemokraterna inte alls är ett främlingsfientligt parti.
Det komiska var att inför Sverigedagarna så sa partiordförandet Jimmie Åkesson att dem inte skulle ta upp frågor kring invandrarpolitik under dessa dagar. Varför? När de flesta frågor kring skola, ekonomi och arbetsliv allt som oftast avslutades med att slänga kommentarer som exempelvis: "Svensken är diskriminerad i sitt eget land", "Invandrarna tar jobben ifrån oss, dem jobbar för 25% mindre", "Min dotter ska väl få lära sig lika bra Svenska som barnen uppåt i Sverige?". - Ja, det var allt som ofta de visade att skenet inte alls bedrar. Patetiskt. Nästa år är det val och är Idioterna över strecket så kommer besvikelsen vara obeskrivlig.
Sverigedemokraterna hör hemma i det forna Tyskland, 1939. Det är Sverige år 2009 och här ska alla Svenska medborgare vara lika mycket värda - I ALLA JÄVLA LÄGEN! Trivs du inte? Då är det fritt fram att flytta, men när du flyttar... då är det du som är den där invandraren som tar alla andras jobb, det är dina barn som försämrar skolan och det är du som diskriminerar. Sedan kan man ju diskutera hur mycket moderaterna hjälper till med "alla svenskar är lika mycket värda" när dem ökar klyftan mellan fattiga och rika. 20% av Sverigedemokraternas väljare är forna Moderater... det säger en hel del.
 
Nu - back to plugg.


I've already given up on myself twice

A Fine Mess I've Gotten Myself Into..
men jag antar att problem är till för att lösas.

Idag gav jag mig själv en fin present som betyder och kommer att betyda väldigt mycket för mig. Det är ett budskap till mig själv och så länge jag försöker att leva efter det så har jag räknat ut att det inte kan gå fel. Jag ruskar om mig själv just nu och jag hoppas på att jag ruskar ur mig någonting vettigt. För så vitt jag vet, så är personen som sitter framför datorn inte alls den Linn Sandahl som hon bör vara.

Vi får se om en bild dyker upp på numero dos!
Jag är oerhört nöjd med den.

yippie ki-yay mf!

Snart flyr jag till Pappa :) Mysigt. Tyvärr hänger en hög med kurslitteratur med också, yippie ki-yay mf! Annars? Livet rullar på.. jag lever i nuet, kanske så pass att jag inte tänker på morgondagen? Vem bryr sig. Geggamojestaden får klara sig utan oss över nyår, vi åker till Vemdalen och har det härligt! Capish! :) 

       
Gårdagen lite :)

Lördag

Nu ska jag ut och slåss med Brad och några till.
Peace.


btw..



I don't know about you guys, but I miss it all!

Put your hat on.

Kylande vindar, frisk luft och solsken - that's my cup of tea!

Idag var skolan vimmelkantig.. eller det kanske var jag som var vimmelkantig? Vi kan inte ta det säkra före det osäkra och skylla allt på mig. Har i varje fall fått i mig mat och en kväll av studier infaller sig på Generatorgatan 1. Nehedu, tänk inte ens tanken.. Noguysinthebuildingafter9ish.

Härlig Torsdag (ironi).
No mr fun week. Varför måste det vara tråkigt oftare än roligt för? Jag vill ha roligt hela tiden! Nej, studier samt långa dagar verkar det stå i pannan på mig eftersom att det tilldelas mig allt för ofta. Jag hoppas på lite hyss i helgen, ciao!


Plugg-Måndag

Sitter med "effektiv visuell kommunikation". Det är måndag - det är segt. Helgen bjöd på underhållning av hög klass och jag hade det jätte trevligt. Nu ska jag fortsätta pluggeriet, invänta milen med Petra och förhoppningsvis ett pass ikväll.


     
Mycket ovanligt att jag & Anna hamnar på samma kort, men i helgen skedde det otänkbara ;)

Rebel Yell

Promenader och jag har ett märkligt förhållande. När jag börjar gå, då vill jag bara gå in. Jag vet att jag kommer börja tänka, fundera och spekulera i allt och ingenting. Men när jag väl har börjat vandra så vill jag inte sluta. Jag går omvägar och tänker "lite till..". Idag gick jag nästan vilse bakom polishuset. Inte för att jag inte visste var jag befann mig.. utan för att jag inte tänkte på vart jag gick. Jag har en del att tänka på, indeed. Mer stimulerande att ta det på dagarna än på nätterna, för då blir allt mycket värre och ingenting verkar vettigt.

Jag är i varje fall RIKTIGT mätt i magen (tack pappa) och nu är det hushållsysslor som står på schemat innan min kära vän Anna kommer över, hennes man fyller år ikväll och det ska vi fira. Imorgon ska vi även fira Sandra som börjar bli med åren ;) Tjoho, tvådagars.. fullt ös. Men nästa helg blir det lugnt, både ur den ekonomiska aspekten och sedan hade jag planerat att min lever ska hänga med ett tag till.

Jag undrar om jag skulle kunna få ha på Sverige-Danmark matchen imorgon? Hoppas. Viktigt.


Torsdag

Sliten flicka!
Dagens minus: Somna 04.30 och vakna 07.00
Dagens plus: Att träffa superduper bästa moster och bli bjuden på goá pannkakor!

Nu står spotify på Glasvegas - Daddy's gone.
Imorgon ska jag få träna igen efter sjukstuga och så ska jag träffa Pappi! :)

Förövrigt känner jag mig typ så här:


Sådeså.


Åhå!



Got to watch!

Imorgon är det Onsdag!

Lever jag för True blood?
Typ.
Vilket liv jag har va?! Fina, underbara höstväder utanför fönstret, och här sitter jag.. på mälardalens. Vill sitta hemma. Jävla skit dator!


Ser ju ovan att jag inte hade alla hästar hemma/i stallet/ i hagen.. ja, vad man nu säger. Så jag måste klara upp lite saker: Nej, jag lever inte bara för True blood. Och jo, jag har ett liv (tycker jag). NEJ, jag vill inte alls sitta hemma? Hur tråkigt är inte det? Jag vet hur tråkigt det är, för jag sitter hemma just nu. B to the lä! Dock har jag Jay-Z, konungarnas konung, och hans nya skiva på repeat. Så det är inte så synd om mig. Jag la ut för mycket pengar på att fixa min dator idag. Reslutat = I don't know. Känner mig lite lurad. Tyskar, vad kan dem egentligen? Så nu har jag fått låna Petras dator ett tag. Riktigt snällt av henne! Tusen tack.






Så fräck..

Nighty!

Jag saknar Pappa.

Natti!

RSS 2.0