Söndag - härliga underbara söndagar

Få timmar med sömn den här helgen, inte för att det gör någonting.

Vaknade av ett antal sms på mobilen, två av dessa var från Anna E som ville till Löga och steka. Jag är inte den som är den när det gäller att lata sig i solen.

jag vet mer än vad du tror..


live the life that you love

Ibland kan man inte undgå att älska livet! Vilket underbart väääääder! :)
Har legat ute i rudbecksparken hela dagen med Anna Ekvall och Hedlund, underbart. Imorgon tänkte vi ta oss till Östra Holmen för att ligga och steka (eventuellt att man tar sig ett dopp i det blå). Det är även morsdag imorgon, bör uppvaktas. 

Dagen fortsätter.. ciao!


Minus - Plus

Veckans minus går självklart till mälardalens dataförening som inte bara luktar svett. Keep up the "good" work fellows och tack för mitt internet som jag fick en vecka försent, igen.

Veckans plus går till Mamma, världens bästa i alla lägen ♥. Dock tar jag saker för givet och det vet vi båda två. Dax att visa lite tacksamhet från min sida kanske?

Jag måste lära mig att ALDRIG göra som mina kompisar gör bara för att verka cool. Så aldrig mer skräckfilm i en biosalong, ensamma! Vi klarar ändå inte mer än 20 minuter innan vi springer därifrån. Vi är inte coola, vi är ett par riktiga fegisar. :)

Ikväll blir det partey @ my place.

Crazy shoe


Det ser ju jätte bekvämt ut.. Auch.

Kommer bli en mysig kväll ikväll tror jag. Imorgon blir det lite shopping och sedan iväg till Mormor & Morfars stuga, evigheter sedan. Dock har jag hört att det finns vildsvin, no big fan over here! Men det ska bli mysigt att komma dit och umgås!

Värsta myshelgen alltså. Nästa helg blir det den totala motsatsen! Carro kommer troligtvis (?) hit.. yey!


Florence..




..valentin, låt oss dansa nununu!


Omotivationen är på topp.

Min dator är som ny. Tack Hans, verkligen!
Jag åkte hem till Mamma och Hans och grillade, samtidigt som jag pluggade och fick min dator fixad. Känns bra. Jag ska fortsätta plugga under kvällen också, suck. Jag är totalt omotiverad (för 111.e gången).

Fredag

Tyst. För tyst. Även om tvn är på, balkongdörren är öppen och mitt knappande på datorn utgör ljud, så är det fortfarande tyst. Så tyst att jag egentligen ska kunna plugga utan problem. Dock ligger mina papper orörda på bordet. Kanske skulle gå fram och röra dem, bara för att? Eller så kanske jag ska gå och hämta dem och börja plugga. Jo, det ska jag nog. Men inte nu, lite senare. Först vill jag bli klar med tvätten och sedan ut och springa. Jag har fortfarande ont i halsen, men jag orkar inte sitta inne med massa "måsten" som skall göras. Jag vill ut i det fria. Ikväll ska jag till Anna och bubbla lite vin, mysigt. Jag behöver lite dans och skratt. Vad var det nu jag skulle göra? Just det.. röra skolpapper, tvätta klart och kanske ut i det fria. Ironiskt att jag har det så "tufft". Jag kanske skulle försöka banka lite vett i mig själv och sluta klaga? Många frågor, få svar. För jag vet egentligen vad som är rätt, respektive fel. Dock har jag en tendens att alltid vilja göra fel, ta omvägar och hamna i situationer som jag inte vill hamna i. Typiskt.


För tyst ska bort med lite music.. underbara musik!


B to the e.. yonce.

Det var länge sedan jag ryste över att se en artist framträda. Gårdagens konsert fick mig att känna hundratals känslor på en och samma gång. Jag kan inte minnas sist jag grät på en konsert, men när "halo" kom så brast det.
Tack Caroline Hedlund och tack B för att du gav oss en show som vi sent kommer att glömma!
(har bilder också, men det kommer senare).

Jag ville inte åka hem från Stockholm idag. Jag ville springa skrikandes till närmsta reklambyrå och säga; "Ta mig!". Men nej, jag har fortfarande två år kvar innan det är dax att inta scenen. Så jag åkte hem. Nu sitter jag fängslad i Västerås igen, inte okej.

Imorgon!

Imorgon åker jag och Hedlund till stockholm för Beyonce! Det ska bli trevligt. Jag hoppas att febern, förkyldningen och halsont är borta tills dess. Kanske är det en liten svininfluensa som har smygit sig på mig. Nej, inget sånt. Jag är bara nere i en riktigt fet svacka. Hatar svackor.

Föresten, Hogans son är rätt läcker (hogan knows best, mtv). Men hrm, Hogan är rätt läskig.

Några bilder, få ord.





Som sagt, min dator lever sitt egna lilla liv och jag kan inte få in några bilder på datorn. Så jag snodde Jessis bilder istället (från i Lördags hos Petra).

Nu ska jag sova och hoppas på bättre tider. För ärligt talat, just nu vill jag vara överallt förutom här.
So long.


9/5

Jag tycker inte om min dator. Den är kass. Jag blir så trött.
Men jag tycker om min syster som kan få den gråaste dagen att bli en riktigt bra dag. ♥

Så nu fortsätter dagen..  mot Petra..


men va?

Jag har inget paraply. Damn. Sverige är ocoolt.


Trött

En mamma ~40 står och kollar på elden när hennes dotter ~5 kommer springandes till henne.
Dottern: Mamma mamma det är två pojkar som har tagit kort på din cykel!
Mamman (med upphetsad röst): Va, har någon tagit kort på min cykel?!

hahaha.


Jalla jalla..

Lyssnar på Florence Valentine och deras nya album, underbar musik. Jag blir så glad! Idag styr jag vädret mot nyköping, vi ska hälsa på Jamila.. det blir nog riktigt nice. Jag ska först iväg på en liten promenad med Anna Mellesmo.

Uppsala var underbart med folk och ovettigheter till max, precis som det ska vara en valborg. Båda tummarna upp. Jag tror dock att uppsala kommun skall ta upp frågan om övergödning, det fanns nämligen inga bajamajor eller toaletter att uträtta sina ärenden på. Så efter vad jag har erfarat så kommer det blomma fram till vintern i Uppsala, haha.

Igår blev det lugna gatan. Pappa och Camilla kom till stan och bjöd på födelsedagsmat och fika, mysigt! :) Jag fick presentkort till ett par löpskor, vilket jag verkligen är i behov av.. tack!

RSS 2.0