Winter wonderland

Vad mysigt det är att få komma in och värma sig när det är så kallt ute. Pappa ringde för några timmar sedan och berättade hur varmt de hade det i Thailand och jag berättade hur kallt vi hade det i Sverige. Han var nöjd med informationen, haha.

Jag ska kolla på The Grinch (möjligtvis världens bästa film) och äta pepparkakor nu. Okej? Bra. Barcelona på Måndag!


The..the..the..THE GRINCH!

The weekend is here

Helg! Är jag redo för en fet woods walk (kom på ordet själv)? Oh, yes I am!

Min morgontidning är just nu SvD. Jag vet inte vad jag ska säga annat än att jag har hamnat i en helt ny värld och om de frågar om jag vill fortsätta efter att ha fått den gratis i ett antal veckor så kommer jag svara: Tack, men aldrig i livet! Tidningen gör mig deprimerad och en aning uppgiven. Den är inte alls speciellt småtrevlig att läsa till frukosten. Den visar upp verkligheten svart på vitt, men jag är inte riktigt säker på att jag vill ha döda barn i min tidning, till min smörgås. Jag kanske är en mes. Eller så undviker jag verkligheten (dock vill jag tro att det bara är på mornarna - innan klockan 9.) Jävla universum!

Nu ska jag klä på mig utrustning och bege mig ut i vintern!

I let my sad bastards rot!



Vi chillar under eken som ferdinand

Helgen är nu invigd. Den invigdes med vuxna barnlekar av vår nyutsedda lekledare och jag har fortfarande morotsbitar kvar i munnen. Jag har spexat tre dagar i rad. Två av dessa har jag dansat in på presentationerna i skolan. Är man en spexare då, eller krävs det mer? Aja. Vi ska snart ta oss down town. Jag står i valet och kvalet om jag fortsätter dagen i samma anda som i morse eller om jag sparar mig till morgondagen.

Snart åker vi till Barcelona!

Petter och Timbuktu har trängt sig på i lägenheten. Älskar din stil.
Ha en trevlig helg.


17 november, 2010

Okej. Tänkte bara meddela att om en stund tänker jag, med all min kraft, ta sats från ytterdörren och hoppa rakt ner i min nybäddade säng! Sen tänker jag gå upp för att göra om samma sak (och kanske ytterligare en gång). Nybäddat är alltid det bästa!

Presentationen gick bra och Come together med Beatles har nu erövrat min hjärna. Var lugn, jag byter härskare inom kort - det gör jag alltid.

Harry Potter har premiär idag. Lyllos alla mugglare som får se på det.


En stund på jorden

Mår som en kratta och på lunchen råkade jag somna (läs däcka) i sängen. Utmattande. Det är många som är risiga, antar att det är den tiden på året. Jag hämtade min dator idag också. Jag fick välja mellan att betala 800 kronor eller en blind date med deras datatekniker (?) Jag valde tveklöst pengarna, men fick betala 500 kronor. Jises. Nu är jag pank och ska inte vara det. Kanske skulle ha tagit middagen istället och fått ett mål mat gratis i dessa svåra tider.

Det är jag och Cornelis ikväll innan jag faller ihop.
Han tycker jag om.

a freaking rockstar.

På östkusten kan man leka hela havet snöstormar, hehe.

Sitter och försöker studera lite försäljningsteknik. Jag skulle ljuga om jag sa att jag är bra på försäljning. Jag är för uppenbar och genomskådlig för att kunna kamma hem storvinsterna, men det är kul! Det skulle gå bättre att plugga om jag inte sitter inne på youtube och drömmer mig bort till en fet rockkonsert. Dansa sönder i mitt egna svett till Tommy Lees feta trumsolo eller till Lita Fords "Kiss me deadly" i den korta skinnjackan som hon har/hade (önsketänkande) och bara go, as they say, freaking bananas! Jag skulle vilja klippa bort en lock av Slash krulliga hår och inte sälja på ebay någonsin! Jag skulle vilja sitta med Dave Grohl på ett hak i Seattle och prata om det gamla Nirvana, en sekund bara - tills vi kommer in på Courtney Love och båda får smärtsamma kramper i magen och måste byta samtalsämne till varför han är så lik Earl på tv (Du vet vem Earl är? Alla vet vem Earl är!) När jag träffar Nikki Sixx undrar han varför jag gråter, jag säger att jag inte alls gråter utan att jag råkade få någonting i ögat, mycket olägligt. Han undrar också om det var jag som skickade 10 sms inatt, jag förklarar att jag trodde att jag skickade till en annan Nikki Sixx... Han verkar utesluta möjligheterna att jag känner fler Nikki Sixx än bara honom.

Back to reality. Drömma går, men studierna består!

Välj dina strider,
trist att du inte inser att du förlorar och tappar taget...

Söndag med sömn

Jag supermegatrött på ungefär allt. Idag strejkar jag som mig själv. Now; outdoors! Later; Indoors!

Min gammelmormor måste vara den sötaste damen i världen! Igår tog jag en lång snabbvisit för att vara med på hennes 90års-firande. Hennes värderingar och hennes genuina kärlek till oss alla är så äkta. Alla borde vara som mormor Karin!

We dream our dreams alone with no resistance

Utan musik vore jag ingen, ingen alls. Tända ljus och musik som får hjärtat att göra en dubbelvolt. Jag känner mig trasig. Jag sitter i ett par brallor som jag borde ha slängt för länge sedan... men det går inte, för de är helt enkelt bäst. Mer behöver inte sägas, musiken får göra sitt ikväll... Over and out.


Imorgon åker vi på kryssning, skepp o´hoj.

RSS 2.0