Lever jag? Check!

Inte mycket klirr i kassan efter gårdagen. Det blev mycket åkande och vissa fick betala en hel del för det. Trots detta hade jag en riktigt rolig midsommarafton, vackra harmonier. Den spenderades uppe på blåsbo men även ute på landet. Detta är vad jag kan leverera för närvarande, resten är censurerat. Nu slänger jag in handduken och tackar för mig.

Ha en fortsatt trevlig midsommar!

Dött kött.

Kom nyss hem från jobbet. Det var galet och jag är så gott som död! På vägen hem fick Travie McCoy joina mig och det gör han fortfarande. Han är min drog för tillfället, men jag byter ungefär drog varannan dag...

Imorgon är det midsommar, det är inte lika bra som julafton... men nära.

Nu vill jag sovas!

Hell-o.

What a weekend. Jag är glad att jag vaknade upp i Söndags, indeed. Jag tror jag har förstört mina revben på något vänster. Aja.

Jag är ledig idag och imorgon, respekt! Ska strax down town med kompizar och sedan löpning. Jag måste bara klä på mig först. Ganska viktigt. Ciao.

Sol i sinne, brun inne / Rudolf

Igår hade jag ångest. Kändes som om hela världen solade och badade utom jag som hade dubbelpass (OCH så förlorade Spanien), men imorse vaknade jag och fann desperata mess av Jess. En halvtimma senare befann vi oss på färjan och vi hängde på Östra hela dagen. Jag tog årets första dopp, men denna gången struntade vi i hopptornet. Ovanligt. Det brukar vara vi och kidsen som hänger i hopptornet, hehe.

Smell you.

G N fellows!

Inväntar läggdags med fotbollstittande, brasilien vs nordkorea. Ni vet vad läggdags innebär? Borsta tänderna, kissa för att förhindra nattliga besök på toaletten (händer ändå aldrig), fylla vattenglaset och ställa vid sängen, hoppa i pyjamasen och studsa i säng. Min trogna kamrat från födseln är min nallebjörn av årgång 1988. Den är alltid i min säng, om ingen kastar bort den vill säga(!).

True blood har påbörjat sin tredje säsong i USA. Jag måste motstå frestelsen. Jag m-å-s-t-e vänta tills det börjar sändas sena onsdagskvällar igen (kl 22.00), så man kan kura ihop sig under en filt i mörkret och bli sådär härlig rädd. Jag skulle inte rekommendera att ha någonting ätbart i famnen, mitt har hamnat på golvet ett fåtal ggr när jag har hoppat till eller i panik dragit filten över huvudet. Fast sedan är jag lite mesig också.

Målet 1 mil känns möjligt, i'm on my way! :)

Imorgon är det en låååååååång dag.
Good night fellows.

Changing

Gårdagens inlägg raderades?

Anyhow.
23 augusti försvinner jag till Norrtälje och campus roslagen. Jag är överlycklig att jag, efter intervjuer och intagningsprov blev en av de utvalda till programmet i höst. Jag byter alltså inriktning från informationsdesign till mötesdesign. Jag gör det med hatten av för informationsdesign som är en stor del till att jag har mina verktyg, erfarenheten och kunskapen inom (informations)design.

Nyss jobbat och tydligen var hela Västerås och åt. Dött kött. I början av Juli trodde jag att alla skulle till Halmstad utom jag pga jobb. Fick dock reda på att ungefär den enda helgen jag är ledig är samtidigt som Halmstad. I'm going, and i'm going strong!

Later: Komik är att se mig springa runt i lägenheten hög som tusan på socker, dansandes till fet trance, 90tals dance och annat dylikt som finns på listan "talk dirty to me" (listan med mina träningstracks. Brist på fantasi, därav namnet). Så långt ifrån min normala musiksmak som det går, men är man hög på socker och har ett kilo kläder att ta hand om så är det helt okej. Nu ska jag höja volymen, för grannarna bredvid röker in i min lägenhet... payback!

Run bitch run.

Bra att veta att formen existerar vid tillfällen då man till exempel springer bort sig i spåret. Haha, klantarsel. Tur i oturen!

Mysiga dagar och mina vänner är bäst!
Livet är inte så tokigt det heller :)


Söndag.

Söndag. Död efter jobb.
Väntar på att få lämna bilen, sedan ska jag stupa.

Igår hade jag bestämt mig för att ta det lugnt, men det blev lite bravader (vem försökte jag lura? En lugn lördagskväll hör ej till vanligheterna). Det är sveriges nationaldag idag... tydligen. Jag sjöng nationalsången när jag vaknade imorse, mestadels för att se om jag fortfarande kan den - och det kan jag! Svennebanan.

Ses när vi ses.


Torsdag

Wiho, ledig i två dagar. Lite planer och även solen skall utnyttjas! Min hjärna är pannkaka idag. Jag kanske borde lägga ner verksamheten för kvällen, även om jag vill göra annat en fin torsdagskväll som denna. We'll see.

PANNKAKA

RSS 2.0