Första advent

Söndagen har spenderats hos mamma, där vi (jag, syster, william, mamma och Hans) julbakade och lyssnade på julmusik. Det blev knäck, godis och pepparkakor. Lussebullarna får vänta ett tag. Mums! Snart är det El clasico, vilket betyder Zlatan!

Dock känner jag stort DEPP just nu.
Ni kan inte nå mig på mobilen. Gör ni det, så är det inte jag i den andra änden.

Lördag

Svårt att vakna av alarm och sin mammas desperata försök att få tag i en om man har stängt av sin mobil i sömnen. Tacka gudarna för att porttelefonen finns! En riktigt skön Lördag med shopping, mat och superbra livemusik av mammas vänner på bankiren. Ikväll blir det socialt umgänge.. jag känner att jag har en del att ta igen med mina vänner :) Men snart drar vi till vemdalen! Längtar!

Men vi kanske ses ute i vimmlet. Ciao


Lillasyster talar...

När jag satt med mitt rostade bröd så kom plötsligt låten ut ur högtalarna och nostalgin attackerade mig. Det kändes återigen som om jag var 10 år. Jag satt uppe i köket i Surahammar och åt mitt mellanmål efter skolan(rostade mackor med oboy). Jag kunde höra ett svagt ljud nerifrån källaren där min syster hade sitt rum, det var ett svagt ljud av musik. Hon hade haft låten på repeat i flera dagar. Den här låten passade henne perfekt, för den var tuff, häftig och orädd, precis som hon. Helt plötsligt kunde dörren slitas upp och musiken strömmade ut ur rummet. Man hörde de hårda, snabba stegen upp för trappan. Det var min fina storasyster, hon var alltid på väg någonstans. Allting gick alltid så fort. Ena sekunden var hon inne på sitt rum, andra sekunden i köket för att krama om mig och sedan var hon på väg. Kvar satt jag i köket och lyssnade på slutet av Anouk - Nobody's wife som hon hade "glömt" att stänga av. Nej, jag sprang såklart ner och lyssnade på låten som fortfarande spelades på repeat, sittandes i hennes saccosäck. Jag vistades sällan där utan hennes tillstånd, men jag antar att jag också ville var tuff, häftig och orädd.

Hon är fortfarande alltid på väg någonstans, men hon försöker alltid ställa upp även om det gäller någonting så enkelt som en kram!

   
Att vara lillasyster till världens bästa storasyster gör mig barnsligt glad och stolt ♥


:)



Jag har haft en toppen helg och ikväll ska jag drömma..

Torsdag

Jag har hittat det svenska svaret på Sixx:A.M! Nämligen Nomy! Hans musik börjar bli en del av vardagen här hemma hos mig. Han är med mig i duschen, vid spisen, i soffan, i sängen och framför datorn. Jag får se när jag börjar tröttna, jag har lätt för att bli uttråkad liksom.

Ibland undrar jag om det bara är jag som får knäppa tankar över att vilja slåss med überjobbiga personer. Idag fick jag det och jag vet att skulle ha vunnit lätt som en plätt! Foten is still going strong och jag väntar på powerwalk i regnet med Jessi & Anna.

OBS! I vår skall mälardalens högskola ersätta pendlingen mellan skolorna i Västerås och Eskilstuna till buss istället för tåg. Det är orimligt och gynnar inte oss studenter! Tag inte ifrån oss våra tågresor!
http://www.namninsamling.se/index.php?Namn=Namn&sida=2&nid=3979&fnvisa=namn


Heavy rain p o u n d i n g!



Jag drabbas ibland av koncentrationssvårigheter då mina tankar alltid skenar iväg. Då kan man ju undra vart jag tar vägen... ibland hit.


Söndag = Matkoma

Hoppar snart ur skinnet! Jag lever i helt fel årtionde och förstår inte varför jag skall få sota för det. Hur som helst så är sex, drugs & rock'n'roll så långt från min egna livsstil och mitt enda sätt att få uppleva de legendariska konserterna, backstagefesterna, alla bråk, ändlösa romanser, öden och misstag som har lett till de historiska ögonblick som jag dagligen suktar efter, är att få läsa om dem. Därför är jag ett stort fan av biografier - helst biografier av de som jag personligen uppfattar som legender och som jag avgudar. Jag kan bara stänga in mig och fly iväg för ett tag. Jag är ingen tråkig student. Så kom och hämta mig, helst Tommy Lee, Nikki, Slash, Jovi eller Axl.. eller om någon anser sig vara i samma grad som dessa, komkomkom och ta mig ifrån denna idyll! Jag vill inte vara en tråkig stadstjej. Jag hånler åt livsstilen samtidigt som jag själv lever den, pinsamt. Hånler åt tråkiga stadspojkar också, i smyg. En underbar biografi är på g hem till mig, hoppas den tar mig med storm, ingenting annat verkar ju göra det.

Tanken med helgen i det stora hela var att prioritera familjen - vilket ledde till att jag fick träffa min underbara William hela två gånger på en helg. Fredagsmys hos Pappa med Sabina och på Lördagen infann jag mig på släktmiddag hos Mamma. Idag har jag hoppat runt i lägenheten på ett ben, vilket jag har gjort hela jävla helgen! Jo, jag känner en gnutta irritation.

Jag ska hänga lite med min kompis matkoman nu. Imorgon startar en ny vecka, men snart är det jul och jag är redan i full gång med julshoppingen.. hehe, får se när jag vågar på mig julmusik och pepparkakor, men det får nog vänta några veckor!


True perfection has to be imperfect..

sounds foolish, doesn't it?



Den är perfekt. Jag vill sitta bredvid, om det var du som satt på Depps plats. Jag vill alltid ha det jag inte kan få. Jag undrar hur länge jag tänker förlora mig själv i dig..
på avstånd.

Ågren är här och hälsar på

Jag vaknade upp. Grimaserade.. klockan måste vara minst 9. Tafatt letade jag efter mobilen med en viftande arm och en totalt död (hur kan man vara totalt död? Kan man vara ganska död?) kropp. Någonstans var den och jag vägrade anstränga mig i onödan så min hjälplösa arm fick jobba så bäst den ville. Fann den och klockan visade 12. Jag steg (läs: kröp) upp och mötte dagen, för att sedan gå och lägga mig igen. Nu sitter jag här, efter en kebabrulle med Petra, filmtittande och klagoljud över mitt stackars lilla huvud. Jag tänker ett x antal gånger; jag ska aldrig mer dricka.

Plus att det är någon som smsar och tror att jag är någon annan.. för vad jag vet så ska jag inte till Arlanda och hämta upp en okänd karl vid namnet; Danne. Jag svarade inte på smset. Det här är roligt och jag tror att Danne kommer bli väldigt förvånad över att jag inte är där och hämtar upp honom.

Nej, nu ska jag hänga lite med Ågren.
Ciao!


Melt me down

Fredagsmyyyyyyys!
Godis, idol och levande ljus i hela lägenheten. När temat på idol var "världens bästa låtar", så blev jag lite besviken. Det var inte mina bästa låtar, alls. Även om jag tycker om allt från Guns N' Roses, Mötley crüe, Lita Ford.. ni fattar, rock.. till simpla små toner från Jeff Buckley, så finns det låtar som berör så djupt att du aldrig släpper taget. Dem finns där bara... 

Några mycket speciella låtar tillhörande mitt kalla hjärta;




Whitesnake - Here I go again. Även om min framtida man, Nikki Sixx alltid säger: That band sucks! Så har den här låten alltid vara jagjagjag all the way i ett X antal år!



Queen - Under Pressure. På högsta volymen i bilen med Pappa när jag var 11-12? Precis efter att han säger; "people on the streets", så trodde jag alltid att han sa: "kila vidare".. hehe. Hur som, den är genialisk! 



Tracy Chapman - Baby can I hold you tonight. Ibland är det lättare att få låta musiken tala för sig själv..

Nu känner jag mig känslomässigt naken. Så nu tänker jag återgå till mitt Fredagsmysande och gömma mig.

a big fat...


aiaiai!

Lips that promise fear the worst

A little bit of snow! Dock så kom vi i en dispyt redan idag, snön och jag.. kanske att jag av misstag råkade slänga ur mig ett par onödiga ord. Det var fjuttiga pluppar som stack in i ögonen på mig. Vad hände med mjuka, fina snöflingor? Hörni, det är en tuff värld där ute!

Jag har tvångstankar. Inga större farligheter, bara att jag måste göra vissa saker annars dör jag.. you know. En av tvångstankarna jag har är att jag måste hinna till en viss punkt innan någonting annat, det kan vara en bil, en cyklist eller liknande. Jag brukar aldrig förlora, även om jag brukar dra till med ett par riktiga chansningar när jag är på det humöret. Idag hände det otänkbara. Jag förlorade. Jag promenerade med ett paket potatismos i handen och svingade det rätt så ouppmärksamt samtidigt som jag började med min dagliga rutintvångstanke (jag är en mycket sjuk kvinna). Jag börjar höra en bil komma bakom mig och 10 meter framför ser jag en lyckstolpe. Jag. ska. komma. först. till. lyckstolpen. Samtidigt som jag börjar öka farten så TAPPAR JAG POTATISMOSET! Jag stannar och tar fort upp potatismoset, men tappar det IGEN. Bilen åker förbi mig och sedan lyckstolpen. Där stod jag, en förlorare med sitt patetiska potatismos. 4 november 2009, not my cup of tea.´

Nu ska jag strax ut i den tuffa världen igen, verkligen; living on the edge!
True blood ikväll = mustiga vampyrer.


Dött kött

DEAD MEAT!
Klockan är bara barnet och skolan (ny kurs: vetenskap och design), träning, solning och ruskigt god mat is done and done! Sov tre timmar i natt och heller inte många timmar natten innan, så jag går praktiskt taget runt som en zombie. Godhelpme. Jag tror jag är beroende av rökt lax.. Gott - men dyrt! Jag försökte gå förbi laxen i affär´n, men laktosfria produkterna ligger exakt bredvid.. förstår ni? Det är som om någon vill jävlas med mig. Lika jävligt som när du har brådis hem och gumman framför dig vinglar med sin cykel över hela cykelbanan, vilket resulterar i att du inte vågar cykla förbi.. utan du får snällt cykla bakom i snigelfart. Kanske ska önska mig en frys full med rökt lax? Mums! Läsning väntar..

Tack för helgen! Veckan är igång.. nu kör vi.
Ciao.


RSS 2.0