I salute you

 Alla dessa frågetecken gör mig kokobängo. Kokokoko.


Okey, let's go.

I'm not pop.

Recensioner, kära kvinnor och herrar, är inte roligt. Speciellt inte om man inte gillar boken. Aja, bara att ta tjuren i hornen, så att säga. Strändernas svall, heter boken.

Sov väldigt lite i natt, vaknade väldigt tidigt i morse. Jag gick upp. Jag fixade mig. Jag slet för att hålla ögonen öppna. Jag kollade min kalender, vad nu? Eftermiddagslektion? Jävla skit.
Aja, kunde i somna om, så jag och de äldre stod utanför ica-ettan i morse för att inhandla våra matvaror. Det var lugnt och skönt, vilket är ovanligt. Sedan har jag jobbat med den omtalade recensionen och inväntat spicy. Jo, spicy innan lektion är inte illa pinkat tycker jag. Jag har hört att det ska inhandlas semlor på tåget också, inte så förtjust i mandelmassa.. så jag ska få Annas hatt. Yes, score bigtime! Varför? Jo, för att hatten är det godaste på semlan i alla lägen!

Efter skolan blir det njoy och sedan hem och skriva lite mer. I morgon ska jag lämna in den och börja med min 150-ordare som kommer gå käpp rätt åt... ni vet.

Tisdag

Mamma är bäst!
Gjorde collage idag som jag tänkte rama in och hänga upp :)
Iväg och träna nu!






Söndag, plugg - vill inte.

Try to fit a square into a circle, that's no life.

Gårdagens stilla bravader avslutades på bmb - där inte en enda krona gick åt. Bra Linn. I varje fall hade jag riktigt roligt. Jag har en bok att läsa, den är sämst. suck. Jaja, studier före allt.. var det visst. Men först ska jag till Jenny och hämta lite stuff. Ikväll ska jag också kolla på Sune. Jag har nämligen boxen, vilket inräknar; Sunes jul och sunes sommar. Hur fabulous är inte det på en skala? 

Just ja, iväg skulle jag visst. Ciao.


Fredag

Kanske, kanske.. jaja, den som lever får se.

Igår fick jag nog av att mitt internet inte fungerade som det skulle, så jag ringde upp dataföreningen. "Du har inte betalat räkningen" fick jag tillbaka. "Ts, har inte jag?" tänkte jag. Så vi promenerade dit och visade att jag visst sköter mina räkningar. En timma senare så fick jag tillbaka mitt internet. Så nu har jag blivit bestulen på några dagars internet. Geeks!

Trots den smärtsamma träningsvärken så staplade jag iväg till njoy igår och jag förundras forfarande hur en timma kan gå så fort. Det bästa var att komma hem till glass och film. Mys. (TACK Mamma och Hans för dvdn, ni skämmer bort mig!)

Anna Mellesmo, jag ber dig att uppdatera din blogg lite oftare, vill veta att du har det bra på andra sidan atlanten! Jag vill passa på att gratulera Anna som äntligen har fått sin lägenhet! Och som kvinnan har kämpat! :)


Mötley Crüe!

Igår läste jag i metro på vägen hem från skolan att Mötley Crüe ska spela på Peace and love festivalen!!!!
Jag skulle inte förlåta mig själv om jag inte tog chansen. Jag måste dit! (I varje fall över dagen)



Vad är egentligen viktigt?

Att skriva ner vad du känner eller tycker kritiseras oftast väldigt mycket. Samma gäller om du upplyser folk om dina åsikter. Ännu värre är det dock om man blir kritiserad för åsikter som man själv inte har antytt, speciellt om man har hjärtat åt den andra sidan av "åsikten".

Varför lägga ner tid, omtanke och energi när man kan göra tvärtom? Varför vara mån om folk och vilja folk väl? Har ingen ork, ingen kraft och jag känner mig som Tyskland 1945. Helt jävla värdelös. Men det väl för att jag inte förstår mig på vad folk anser vara riktiga och vettiga "problem".




Fredag


Hur gott är det inte med renskav och kantareller? Wow, tack mamma. Riktigt gott efter det tuffa passet igår!
Idag har jag hunnit med en timmas powerwalk med Jenny och jag ska snart iväg till Ica, därefter hem och städa lite. Sen ska jag möta Hedlund på stan som ska joina oss ikväll för en liten myskväll med vin och ost, jag hoppas att kvällen avslutas på något välartat ställe.

Imorgon är det alla hjärtans dag. Jag tänkte åka hem till Mor, träffa lite av släkten och äta middag. Annars blir det lugnt, vilket är riktigt skönt.


Upd.
Wohow. Att, med bland annat; The Killers, five times august, Mötley Crüe, Lita Ford och andra godingar, sjunga runt i lägenheten och göra sig av med en hel timma på ingenting.. det är helt underbart.

Dock har jag visst lite bråttom nu.

Onsdag

Årets -du-behöver-inte-vara-bright- jobb:
Receptionister på ett specifikt företag. Jag vill inget annat än att springa över med min telefonräkning och vilja ha en förklaring hur dessa minutrar kan representera effektivitet och service.  Jag blir helt utmattad efter att ha lagt på luren och fullbordat en konversation som egentligen inte kan ta mer än 20 sekunder (utan att överdriva).

Tändstickor, cykel - cykel, tändstickor. Det klickar inte riktigt. Därför kom vi på efter en kvart att man kanske ska använda sig av varmvatten istället om man ska få upp ett lås.
Varmvatten! Inte tändstickor.. alltså..

Igår var det söndag.

Igår var det söndag. Vilken dag som helst kan tyckas, men inte jag. En bra söndag. Jag älskar söndagar. Okej?

Igår var det hela två stycken säsongspremiärer, både OTH och GG. Love it! Men det är egentligen inte därför det var en bra söndag igår.

Sitter med plugget framför mig, känner lite panik. Jag känner ingen speciellt stor lust att skriva. Helst av allt skulle jag vilja vakna vid nio en Lördagsmorgon, väcka min käraste samtidigt som jag fyller picknickkorgen med allt gott som jag, dagen innan, inhandlade i saluhallen nere på stan. Jag är klädd i min zara-klänning och mina nya sandaler. Förutom picknickkorgen så har jag också hunnit packa alla våra badkläder. Vi sätter oss på våra cyklar (typiskt 70-tals cyklar utan växlar. Jag har givetvis en röd och du har en blå) och möter upp resten vid hamnen. Å, östra holmen, en av så många soliga dagar. Vi skrattar samtidigt som vi tänker tillbaka på de hemska vinterdagarna i februari då vi satt inomhus och muttrade över slasket, kylan och antalet kilon med kläder som var en hemsk och olidlig börda.

Alltså, variation är inte okej. Jag vill ha sommar. Jag vill ha sommar när det är vinter, vår och höst. Förstår ni? När det är sommar vill jag ha sommar. Ingen variation tack. Så där, plugg var det visst.

Hej mormor! :)


Omtanke kanske?

Inatt hade jag svårt att somna, men efter ett antal timmars vridningar så lyckades jag somna. är det något smartskaft våningen över mig som börjar dammsuga, 02.30! Hur, när och vad tänkte den här individen?
Nu har jag i varje fall lämnat en lapp i hissen med rubriken "Du, på våning 6!" Det är nämligen en av många gånger.

Aja.
Nu har jag packat, städat och pluggat. Ska iväg och träna om en stund, sedan iväg till Pappa.

Ciao alla! (förutom du på våning 6, vi två är inte okej)

Whiteboard

Det är intressant att läsa på min whiteboard på morgonen, den är oftast fylld med "smarta" tankar och funderingar som jag har samlat ihop under nattens gång. Ibland förstår jag inte ens vad det står (kludd i mörker) och mer än ofta tycker jag inte alls att meningarna var så värst brighta. Ändå så fortsätter jag? Jaja..

Karin, jag ska se bolt ikväll!
hihi

Strengh


    Living just to find emotion


RSS 2.0