Fredagsmys

Good day. Fast.. sen när blev Fredag en dålig dag?
Nu har jag nyss kelat med Viggo som är på besök hos Pappa. Världens sötaste hund.. Tror jag ska fortsätta på den vägen ett tag till innan maten. Jag har gått runt och sjungit; Nu är det slut på veckan - det är dax för fredagsmyyyyyys! Så att'e.. fredagsmys, here i come!

Pirr i magen?
Maybe, probably, yes!

Ladies and Gentlemen

They call me Slimi Jimi Bubby Boy 
and i mess with my friends a lot.
But thats just because I dig'em
so damn bad
and I clown when I smoke my pot (Yeah).
Together we've done so much fun shit in our days.. i remember the half.
Jag lever. Hur som. Sitter hemma hos Mamma som tyvärr är i Ryssland och härjar. Det är rätt skönt att vara själv i huset, like old days. Ibland (alltid?) frågar mamma om jag inte ska ta och flytta hem igen. Jag lyssnar lite på Kasabian, väldigt bra "jag-vill-inte-göra-någonting" musik. Den känns lite smått aggro, och aggro känns bra idag. Ett tag i varje fall, till klockan 6.. Vi får se om kvällen slutar i bravader eller om jag packar ihop säcken och avslutar kvällen i ett tidigt skede. Jag har ju en tendens att följa grupptryck.. en sådan stark person är jag. Kaowabanga.

We don't clame to be perfect, but we're free!

Mycket händer och mycket sker. Även om jag är på jobbet varje dag så hinner saker och ting hända och det är bara positivt. Om ca två veckor tar jag mitt pick och pack och åker efter mina kumpaner som redan då befinner sig på urf i uppsala. När jag sedan befinner mig åter i Västerås (förhoppningsvis) så är det dax för att ta sitt pick och pack och åka till Alanya! :) Andra saker som kan ske innan jag åter är tillbaka på högskolan är tyvärr inte uppe för diskution in "da blog", men det som sker - det sker. Vi säger så här; ingenting är inaktuellt.

Helgen blir allt annat än lugn.
Det blir väl någonting i sånt här:



men jag gillart, jag gillar hela grejen. Förstår ni? Jag gillar mina vänner som bjuder på livet och levererar minnen som en kossa sprutar ut mjölk. Jag tror inte det finns något stopp.. :)

Föresten så kommer Hedlund till stan på Fredag. Ingen kan bli gladare än jag.

Efter regn kommer solsken

Jobb, jobb, jobb. Dock ser det ljusare ut om ca en månad:).. Då är det både urf och en resa som är inbokad, yey! Och idag fick jag besök av morfar på jobbet som bjöd på fika. :) jag hann även med bad och sol med familjen. Så lite lever jag.. Men snart är det helg!

Suck..

Ovanligt.
Min dator är paj.
Jag vill kasta ut den genom fönstret.. men hur/vad/varför hjälper det mig?


Anyhow..
Jag sitter hos Anna Zäll just nu. Lyssnar på hennes "laga mat"-musik och känner doften av Paulo Robertos special-pasta! Kan inte bli annat än gott. Dock har jag inte ätit sedan lunch idag, så jag är väldigt hungrig. Snart kommer väl resten och sedan får vi se vad vi hittar på för bus. Är rätt sliten av jobbet. Svårt att gå upp när alla andra sover liksom. Jag hoppas dessa fyra veckor går fort, för sedan är det bara roligheter innan skolan börjar igen :)

Föresten!
Vet ni vad det bästa är en Torsdagskväll?
En nyöppnad Elle, Nya lakan i sängen och ett glas Fun light (rasberry). Kaowabanga!

Hejs!

MJ, grått väder och kalla fötter.

Att Michael Jackson har dött har inte riktigt slagit mig än. Imorgon ska jag ge honom så mycket som möjligt av min tid mellan 14.10 och midnatt.

Jag vill köpa en hatt och sluta att hosta.
Jag vill även att URF ska vara nära och att destination utomlands är här.

2 lediga dagar kvar, man tackar för det gråa vädret - verkligen.

RSS 2.0