om bara Gud visste hur skön jag var

Jag fick ett "nämen heeeej!!" samtidigt som jag stod och letade efter mitt kort. Jag kollade upp och svarade "hejsan!" till en Mr i kassan som troligtvis var i min ljuvliga ålder. Snabbt som sjutton började jag gå genom mitt system och frågor började direkt ploppade upp i min skalle: "känner jag honom?", "borde jag känna honom?", "är det någons bror eller kanske kille?" och "vad gjorde jag förra helgen?". Han pekar på mitt naturgodis och frågar om det är gott. "Bättre än vanligt godis!", svarar jag. Han önskade mig en fortsatt trevlig dag. Om jag nu inte borde veta vem han är så ska jag handla på stenby fler gånger! Staden har ont om trevlig personal (personal?), det har bevisats ett flertal gånger. Nu ska jag brilliera i köket med mina kokkonster! Okej, kanske inte brilliera.

Löparskorna befinner sig outside numera. Snälla, ingen mer snö!
ohohoh, nu är jag lite ljusare i håret också.. yes, i'm going strong!


Mina grannar sover inte klockan 4 på morgonen.

Oh no they don't!

Gud vad min kvartersvärd liknar min fasters man på pricken! Nästan så att jag ville kalla honom Ulf, det var bara småländskan som fattades. Jag talade om att jag ska säga upp lägenheten och flyttar i slutet av sommaren. Vi ska skiljas - min lägenhet och jag, men vi skiljer oss som goda vänner. 

Shall we dance?

..Yes, we shall!
Ikväll samlas hela gänget at my place! Som Sandra säger; "vi är olika, men det kunde inte blivit bättre".  Vi ses i vimmlet ladies and gents!


Jag går när ni kommer

Nu är vi redo för att möta Grega den 31. Vi fick även en riktig karamell att suga på när vi hämtade biljetterna, hehe.. Får se vad vi kan skapa. Rykten säger att delar av järngänget invaderar mitt hem på Lördag, för en gångs skull så stämmer ryktena.


Jag färgar håret... Jag är orolig. Blir det inte bra så vill jag påminna alla om att det är insidan som räknas, bara så att ni vet.


24 mars

Som de flesta känner till (hoppas jag) så dog Corey Haim för två veckor sedan. Jag låg nästan hela natten och kollade på filmer som han och Corey Feldman (the two Coreys) gjorde när de var som störst på 80-talet. Jag grät lite och jag skrattade, men efter ett tag blev det obehagligt. Det är farligt att tänka i banor som är strängt förbjudna, nästan otillåtna. Jag är i en väldigt konstig tid i mitt liv.

(Gick rakt in i fällan. Jag beställde hem en kur som ska rensa bort "gifter" (från bl.a alkohol och fet mat) i kroppen. Enligt mina privata undersökningar så smakar det pisspotta.. mums).


Corey Haim & Corey Feldman


How do you do?

Hemsk natt/morgon. Det var antagligen kycklingen från igår. Så idag har jag legat upp och ner i soffan med laptopen i knät och pluggat hemtenta, bara för att vägra fortsatta snuskigheter. Det var som om jag inte hade sett mat på flera veckor när jag nyss åt. Nu kan man spela bongotrumma på min mage och jag mår illa. Jag hoppas att maten stannar där den stannar - så länge som den naturligt ska stanna såklart? Apropå naturligt, Petra Mede måste vara Sveriges tråkigaste komiker. Det kanske inte var kycklingen, utan det kanske var Petra Medes show från gårdagen som gjorde att mina mage gjorde en 360 i natt... You fool.

Jag vet inte varför jag gör det här mot mig själv. För att utmana? För att få adrenalinet att koka? Sverigedemokraterna har ett ungdomsförbund, haha! Faktiskt, man får skratta åt det. Det är helt okej att skratta åt saker som man tycker är underhållande, i det här fallet är det sverigedemokratisk ungdom. Sverigedemokratisk ungdom är Sveriges framtid. Ja, så säger i varje fall de själva. Jag ska inte sitta och tala om att deras politiska åsikter är käpp rätt åt helvete. Det här borde vara över? Är det inte på tiden att vi släpper rasismen, fascismen och hatet mot folk med andra etniska bakgrunder? Du med fientliga åsikter, mår du inte illa av dig själv när du kollar dig i spegeln? Eller när du vittnar om hur folk har det i världen och du står i dörröppningen och säger; "Jo, det är verkligen förjävligt det som händer, men de kommer inte hit va?" Vill du inte bara spy då? Hat föder hat, precis som våld föder våld och ilska föder ilska... Samtidigt så föder fred, fred. Och kärlek.. Ja, kärlek föder ju kärlek. Jag skulle bli oerhört besviken om sverigedemokraterna kommer in i riksdagen.





Say what?

Jag hånar mitt förra inlägg. Vår? Värme? Sol? I don't think so. Igår satt jag på uteserveringen med glajjor och en filt runt om mig i solen. Idag hade jag på mig vinterjacka, mössa, vantar och höll på att blåsa bort i snöovädret! Det känns som om världen kan klara sig utan mig en dag som denna, så jag tror att jag försvinner resten av dagen.


Solig Lördag

Vilket väder! :)
Träffat familjen på stan över en bit mat där jag fick mysa med min älskade Wille, vidare med vänner ner till kajens uteservering (äntligen!) och ikväll.. det blir någonting spontant. You'll never know, varken med mig själv eller någon annan i min umgängeskrets. Ingen idé att planera för vi gör ändå inte som man ska, hehe.

Oh, nu smids det planer..
Ha en trevlig Lördagskväll.

+ idag fick jag veta någonting helt underbart!

20.39

Tips till mig själv:
Orolig/skeptisk = ring din syster.

Nu är det bara att ge järnet!


Lilac

Jag hörde någon säga "lilac" idag. Direkt så kom jag att tänka på min gamla fröken Eva. Vi sitter fnissandes i klassrummet, 7-8 år gamla och framför oss så står hon med ett illrött ansikte och säger frustrerande, säkert för sjuttioelfte gången; "nej, det finns ingenting som heter lilac! Lila heter purple och ni ska säga purple!". Alla fnissar samtidigt som hon suckandes tar sig för huvudet. Efter en stund så piper någon ur sig "lilac". Alla börjar skratta och hela klassrummet skriker "lilac, lilac, lilac!". Stackars lilla Eva, hon blev sedan väldigt sjuk och vi fick byta lärare - som även hon blev sjuk efter ett tag. Hm.

Lyckos (lyckos-t? nej?) Sverige med det fina vårvädret, man blir så glad! Det är underbart med fyra årstider, bara jag slipper hösten och slutet av vintern förstås, hehe.

Jises..

Intressant att det vinnande konceptet i melodifestivalen går ut på att se ynklig ut, sjunga likt en bandspelare som spelar baklänges och en text som är lika oäkta som drottning Silvias ansikte. En vandalism mot musiksverige. Förstör inte mina ömtåliga öron med gödsel (gödsel består av djuspillning, benmjöl och komposterat material). Det svenska folket alltså... Mon dieu!

En ros och ett par glajjor senare så är världen inte så pjåkig med min röda snoriga näsa.


Ordinary day

Åhå! Jag känner att sekten opus dei kommer välkomna mig med öppna armar, ingen tvekan om saken. Jag vet även att många medlemmar är kvinnor.. så det kan ju vara en av anledningarna. Jag kanske kommer bli en opus dei-are? Det låter nästan som ett lag, ett korpenlag i fotboll "HEJA OPUS DEI!"? Nej, läget är under kontroll. Snälla människor är bra människor, bara de inte försöker hjärntvätta mig.. då blir det bestämt lite obekvämt.

Det blev inte mycket tid ute i solen idag, men imorgon välkomnar jag solen med öppna armar. Det kan även hända att glajjorna och sneakerserna åker fram. Fast. Det är snö ute? Det ogillas.

Fibes, Oh Fibes.


brain freeze

Just nu vill jag bara försvinna in i din famn, "Det är okej Linn, allt är okej".

Det är så typiskt att jag ibland kan vara världens tuffaste men i vissa stunder världens mesigaste. Luften bara går ur en och man måste börja om. Bygga den där jävla fasadjäveln! Usch, jag tror jag stänger av telefonen. Eller, jag sätter den nog på ljudlöst. Precis när jag satt och tänkte på hur jättegärna jag vill rymma här ifrån, lämna allt, ta en hand i min och bara försvinna... så såg jag ett blinkande ljus i skyn. A sign? Nej, antagligen inte. Säkert ett sas-plan som kom från Helsingfors, för dit vill man ju verkligen fly? Nej, jag vill att mitt plan ska ta mig vidare, längre bort. Någonstans där jag aldrig har satt min fot. Kanske ska räkna mina småmynt och se vad jag kan skrapa ihop? Nej, då blir det nog Helsinki tur & retur utan mat på planet.

Jag har en sak i frysen för kvällar som denna.. det börjar på G och slutar på LASS!
Ciao!


Jag känner mig som en urusel människa! Här sitter jag och tycker synd om mig själv, när det utanför börjar vankas vår och värme! Så jag började damma av min musik och vad finner jag? Florence Valentin! My guys! Vad är en vår utan er? Jag visste att allt inte stod rätt till! Nu ska jag ha ljudet på max, sjunga med och göra min vårdans innan läggdags... för kommer värmen, då kommer all denna otroliga sommarmusiken fram! Vad betyder då detta? Jo, GLÄDJE!

Grabbar...

Mars 4, 2010

I natt så vaknade jag i panik av att jag trodde att jag hade godis i sängen. Så jag satt mig upp och började kolla i sängen, vid väggkanterna och under sängen efter chokladbitar. Det tog ca 5 minuter innan jag insåg att jag drömde. Skrattandes för mig själv så somnade jag om. Det här händer för ofta! Kan jag inte bara ligga stilla på min plats om nätterna och sova?

Kompis, det går bra nu.

"detta fält måste fyllas i"





You stink! I'm off!

Jag kan inte sova, är orolig i kroppen. Jag måste på upptäcktsfärd imorgon och hitta en framtida intervjuperson som är en sektmedlem. Jises. Jag är inte lite rädd, jag är skitskraj! Aja, bara ta tjuren i hornen och knacka på guds dörr. Jag måste hålla tungan rätt i mun också. Att ens skriva om det gör nästan så att jag kissar i brallan. Jag tror jag ska välja en dam, eller en liten gumma kanske? Jag ska fråga om de har någon på lager. Jag tror jag tar träningen innan besöket också, i fall jag måste använda hårdhandskarna.. jag har en sjuhelsikes högerkrok!

Pssst, jag kanske inte är en hejare på att skotta.. men med hjälp av blod, svett och tårar så hoppas jag att ni kommer in med bilen! Välkommen hem mamma, jag har saknat dig! ♥


RSS 2.0