Pimpling

Ikväll får jag umgås med mina favoriter! Det blir det röda rummet (har även kallats porr-rummet eller stripprummet pga den röda belysningen) like old days. Otroligt många minnen (utgångar?). Bevis? HERE YOU GO GODDAMNIT!

(några bilder från den 12 Januari 2007 - för att det är typ de enda bilderna jag har kvar?)



Den första bilden; "Hey, i'm in the band!". Och så vill jag uppmärksamma valet av vin, haha! Urgulligt... Vilka småskitar, men vad bra det känns i hjärtat :) Ha en trevlig kväll, jag ska njuuuuta!

vasaru?

Tänkte bara påminna om att Kenny Starfighter fortfarande är galaxhjälte!




Ta bort dig själv

Jag vet inte om just den här dagen av alla 365 är speciellt ... speciell? Jag vill mest att den ska vara över. Och jag har heller inte bestämt mig om den här dagen egentligen är en riktig dag, jag skulle nog säga att den här "dagen" är en dimma (dimma innebär att luften är så bemängd med små vattendroppar att sikten är mindre än 1 km.) Nu åker termosarna på (nördvarning) och jag tar en promenad, efter det så signar jag ut. Jag måste rehabilitera mig lite lagom. Hur är det man säger? "Jag ska aldrig mer dricka". Mmm...

NOT.

/ Sliten flicka

Just ja, det är fortfarande freaking white ute. Är det okej? Nu? Oktober? Ja, jag vet inte. Jag känner att jag inte vet mycket idag. Jag vet ingenting. Hur ovettigt?

Hej mitt vinterland - den 22 oktober?



Jag vaknade av att Mathilda och Joanna plingade på dörren. Yrvaken så kastade jag mig upp ur sängen och trodde att jag var sen till skolan. Dock är vi lediga idag och de ville bara säga att... DET SNÖAR! Nu har vi kastat snöbollar och strax ska vi iväg för lite handboll. En evighet sedan? Svar JA.

En ledig Måndag med mig själv

Inte visste jag att det kunde vara så harmoniskt att spendera en ledig Måndag med mig.

Jag vaknade upp, kollade i badrumsspegeln och sa: "Det är du och jag idag Linn. Bara du och jag." Jag började med att ge mig själv en brakfrukost innan pluggeriet. Jag ger aldrig mig själv en brakfrukost, så jag anade ugglor i mossen. Efter plugg blev det löpning, en löptur som blev 2 timmar längre än väntat. Jag tappade bort mig och den extra powerwalken som jag hade tänkt mig blev till en sightseeing i delar av Norrtälje jag aldrig tidigare skådat. Jag fick även fråga en pojke om vägen till centrum, han kollade på mig som om jag vore koko och pekade nonchalant åt höger. Det var skönt att få rensa tankarna lite längre än vanligt, haha. Och jag fick även tänka på det som jag kan ha en tendens att vilja fly från (rätt så ofta). När allt kommer omkring så är jag mycket nöjd och jag uppskattar att få spendera en hel dag med mig själv, det är inte alls pjåkigt. Nu måste jag fortsätta plugga - sedan ska jag bjuda mig själv på en brakmiddag!

bottle

Oj. Efter att ha blivit bortskämd med nödvändigheter och god mat av Mamma och Hans som var på besök igår så hade jag och Challan myskväll. Eller ja, kvällen startade med filmmys hos Challan men slutade i grannhuset och min vinare står inte längre kvar i kylen. Så det kan gå...

Nu är det inte långt kvar till Barca!

Så mycket bättre om vi är tillsammans

Nu har jag helg! Sista dagen med Event Marketing, fortfarande riktigt inspirerande (förutom tentan som inte kändes så värst inspirerande.) Det är tydligen dags för mig att inta iphones värld om jag ska fortsätta vara så pass cool som jag är.

Jag har gått runt hela dagen och nynnat sönder en låt som nu också har blivit kollektivets egna låt. We needed our own theme song :



I helgen får jag besök hemifrån. Mat? Skulle jag få mat? Haha, typiskt... Nu kurrar magen och jag saknar Mammi lite ♥

Ses när vi ses.

S....ömndag

Tillbaka i Norrtälje. Rätt sliten från gårdagen som utspelade sig hos födelsedagsbarnet Sandra och en nostalgisk utgång som slutade med att jag trippade hemåt i natten, uppför de branta backarna till blåsbo. Like old days. Och... Det är inte så hemskt att skratta så du nästan svimmar och inte heller när du gör det med dina vänner som du har saknat enormt. Någonting mycket lustigt var att nu när jag åkte hem så fick vi sitta i sovhytter på tåget - från typ andra världskriget. Jag kom att tänka på Lotta på bråkmakargatan som klistrar fast prickig korv på fönsterrutan. När jag kom fram till Norrtälje efter alla byten så mötte Mathilda och Joanna upp mig, hygglo! Min väska vägde cirka 92,3 ton. Lovar. I morgon ska vi upp och iväg tidigt. No big fan of mornings,

Det går alldeles utmärkt att kalla mig krigare om man vill!


Tack älskade familjen(familjerna) för hemvistelsen! ♥


Home sweet home

Home. Det luktar otroligt speciellt i det här huset. Det luktar gott och det luktar trygghet :)

Igår blev det kvällsmys på stan och god mat med Mamma. Imorse vaknade jag upp till en hemtenta och sedan tog jag mig till björnön, spåret i spöregn - UNDERBART! Jag åkte även förbi Petra en sväng och sa hej. Ikväll är det tydligen torsdagsmiddag och det är Mammas tur att stå för veckans middag. Intressant, märkligt och mycket lustigt (men smart) påhitt av deras umgänge.

Imorgon åker jag till Pappa och Camilla för att tillbringa lite tid i Sura. Längtar. På Lördag hoppas jag att få träffa min älsklingskille och Syster. På kvällen firas Sandra - det ska bli härligt att hänga med järngänget igen!
Söndag - back to Norrtälje och bästa kollektivet.


Mañana mañana

Löpning efter dagar i en lokal med aningen för lite syre kan vara det bästa som finns. "men jag tycker i alla fall om att andas." - haha

De senaste veckorna har det inte gjort så mycket att sitta suktandes efter tändstickor att hålla upp ögonlocken med när syrebristen blir som starkast i slutet av dagen. I både Mötesindustrin och Event Marketing har vi haft föreläsare som inspirerar mig till att vilja hoppa ut genom fönstret och in i branschen på fem röda. I'm inspired indeed. Så det där med syrebristen kanske ändå är ett ofantligt, pyttelitet problem.

Imorgon åker jag hem till Västerås. Plus: Det blev en långhelg. Minus: Jag börjar min långhelg med en hemtenta.

Hej helg!

Lyan är clean, inväntar på att tvätten ska vara clean och sedan tar vi en tripp down town. Det är grymt väder och vi är lediga, härligt.

Ha det bra! Ah, jag ska.

RSS 2.0