Åhå!

Idag är det dan' före dan' före dan före dan före dan före dopparedan!
... Ungefär

Blåsbo, or as they say in America; Blowlive/blowliving.

Så mätt att jag inte vet om jag ska sitta, ligga eller stå. Jag har ätit som om det var min sista dag på planet earth. Anyhow, mysigt att vara hemma i Västerås. Mamma väckte mig med ett (flera missade) samtal från Thailand i morse. Jag tror hon förstod att jag sov och att jag låtsades att jag var pigg. Jag tänkte göra en snögubbe på tomten idag inför julen. Jag hade planerat alltihop: fråga grannen om en morot, gräva fram stenar från uppfarten, hitta en gammal mössa och bryta av grenar från äppelträdet. Det jag dock hade missat var att det är pudersnö... PUDERSNÖ!?! I'm telling you, pudersnö är totalt värdelöst vid alla möjliga tillfällen förutom skidåkning. Det bara ligger där, utan något syfte! Hur tänkte moder jord där? Jag skyndade mig hem MED skoskav dessutom... jag tror jag måste trösta mig själv med pepparkakor eller knäck.

Just ja, vi pratade om julgranen, julgodis och julklappar också (och blommorna som var i vasken - men hur kul är det?), mamma och jag. Otroligt viktigt att man håller på jultraditioner. Enda gången jag, kristen ung dam som jag är, tycker att traditioner inte bör brytas. Dock märkte jag att Mamma hade minskat på jultomtarna förra året... Bör jag vara orolig? Jag borde nog ta lite pepparkakor eller (och?) knäck för att stilla min oro.


Imorgon får jag träffa järngänget -


Nyår & URF - 09.

I'm out the door!

Fyfarao vad jag känner mig packad (ej full, bara riktigt mycket bagage) - och ändå är inte ens allt med! Uh. Jag bävar inför resan med all packning och första bussen går om en timma. Jag åkeeeeeeeeer en dag tidigare. Yeeeeez! Jag är bara världens klumpigaste när jag ska resa med packning. Jag slår till folk som sitter ned i huvudet, skapar kö bakom mig när jag ska in med allt + mig själv på ett säte, hittar inte biljetten i tid, tappar handskar - ja allt. Jag är ingen fin dam när jag reser, det är blod, svett och tårar hela vägen fram. Ikväll sover jag på slottet på blåsbo, det känns... annorlunda, men mycket mysigt!



Jag känner svetten rinna redan nu (den i guld fick jag sitta på för att få igen och jag vågar inte stänga bagen riktigt än), dock är det dags för en pepparkaksmys innan det är dags att bege sig. OCH väskorna är mycket större i verkligheten... faktiskt.

Norrtälje & kollektivet, vi ses om ynka 3 veckor ♥
God Jul!

Om fjorton dagar...

Lyssnar på julmusik, städar och tvättar lite. Hade tänkt försöka slippa tvätta direkt när jag kommer hem, kommer säkert gå käpp rätt åt... Utanför är det blå himmel och en halvmeter snö - Snälla Tomten, låt det vara kvar i minst 14 dagar till! / Vänliga hälsningar Linn. Jag är så sjukt julsugen att jag inte riktigt vet vart jag ska ta vägen. Nu vill jag hem och fira jul!



precious

va, 2005. Det var ju en evighet sedan.
Och fortfarande är den helt oförstörd :)



Dec. 5, 2010

Barcelona var amazing. Jag sprang in i messi på en club, också amazing (i resten av mitt liv)! Nu är jag hemma i Norrtälje. Prioriterat allt förutom att lyfta ett finger egentligen. Imorgon börjar skolan. Det är endast två veckor kvar, sedan åker jag hem till Västerås för att fira jul med familj(erna). MYS! Jag är så sugen på jul att jag blir lite snurrig. Lyssnar just nu på julmusik och äter pepparkakor :)




RSS 2.0