Men, höj glaset då.

Utgång på ingång, så vi höjer glasen.
Inte riktigt, men en utgång blir det i varje fall.

Nu gäller det att klippa sig riktigt noga.. lugg är ingenting att skämta om. Dock måste jag välja ett perfekt ställe. Har redan ett perfekt ställe, men det perfekta stället är så fasligt dyrt.Jag är dyr men måste leva riktig "billigt" nu mera. Ingenting att rekommendera.


"Lugg-time"

Oh, jag lever. Gör du?

Snart har min första skolvecka passerat och jag är redan trött.
Samtidigt som man kommer hem utmattad så får jag heller inte nog. Det är riktigt kul och det är bara att ge järnet. Vi har just nu rookie veckor så det blir inte så mycket tid "out side the box". Idag har jag dock valt bort faddrarna och lekarna mot att vara hemma. Måste gå igenom allting och beställa alla böcker som kostar ungefär en miljard riksdaler. Jo, det är sant.
Den dyraste boken hade dock min syster, evigt tacksam!

Tack för lunchen jess.

Ses när vi ses!

söndag

I morgon är det måndag, och min första dag i skolan.
Haha, känns som om jag är sju år.

Idag firade vi William. Jag hade dock ingen present med mig pga att dessa 2-3 arbetsdagar inte riktigt fungerar på nätet. Jag har köpt en guns 'n' roses t-shirt till honom, en precis lika dan som jag har nästan :) Mosters cooling.
Men den kommer väl snart får jag hoppas. Kollade nyss på stockholm Boogie. SJUKT BRA FILM!

Hej då.

oh,

Gud finns inte.
Jag vill tro att gud finns. Men det går inte, jag kan inte.. det är inte äkta. Jag tror att man behöver tro på någonting, man mår bra av det och tron ger en ro både dagligen och i utsatta situationer. Men jag har inget att tro på. Det är hemskt, jag är en hemsk människa som inte tror på gud. Jag har ingen fantasi, ingen tanke på att "vidga mina vyer" om att det kanske finns någon helig ande som vakar över oss och hjälper oss i glädje, i sorg. Icke. Men när jag hamnar i utsatta situationer då? Vad finns där för mig att skänka mig ro? Inget.

Strunt kan man tycka, men det tycker inte jag.

För övrigt blir det mys med me, myself and I ikväll.
Ha en trevlig Lördag!

Feel The Noize


Poison

Utgång på ingång.
Men skolan börjar på Måndag så då är det dax för Linn att lugna ner sig.
Laddar i varje fall upp med lite Mötley Crüe, Lita ford, Quiet Riot & Poison
och eftersom att Sandra kommer sätta på Kid Rock när hon kommer hit
så laddar jag upp med lite Kid också :)

Ha en trevlig kväll mates,
så kanske vi ses i dimman. ♥

fredag

var väl medveten om att jag alltid,
alltid kommer vara bättre än dig.


Dagens bravader?
Må hända att vi ses i dimman.
Sandra kommer i varje fall hit sen ska vi möta upp Jess.

Grattis William!
1 år igår! :D SÖTNOS!



Jag älskar dig Mamma.

Sail away, my crystal ship

Jag har drömt för många mardrömmar dessa nätter. Usch. Så.. låt mig få drömma en riktigt bra dröm i natt. Jag kan väl få vara någon cool, för då skulle jag lätt välja Lita Ford. Hon är en av de coolaste som finns tror jag.
sweet 80's.




Thank lord att det finns skatteåterbäring!
So.. let's do some shopping tomorrow:)


you got it if you need it

Mötley Cruë
Sexigast i hela världen.





So come right in
Cuz everybody sins
Welcome to the scene of the crime
You want it, believe it,
you got it if you need it
The devil is a friend of mine

Ah, det är min drog.

What's cooking good looking

Sitter hemma hos Sandra och chillar satan med lite onödigheter i kistan.
Ska väl vandra förbi mitt exjobb en snabbis snart.
Ses när vi ses & hörs när vi hörs.


2 weeks to go

Ah. Helt underbart att vara hemma en normal tid. Softination i en halv vecka.. jises. Fast imorgon vankas utgång. Jo, klart det är Jessi som lurar med mig.. vem annars? Dock ska det bli skapligt trevligt, väldigt länge sen man var ute och gjorde Västerås. I morgon börjar vi också träna igen. Njut av sommaren, men jobba bort det på vintern? Jo, typ. Nu ska jag leta efter en snygg skolväska, tror det blir en Skank. På URF hittade jag en jätte snygg.. men så pank som jag var så fick jag bara stå och kolla, inte ens röra.


mosters cooling :)
None

Home sweet home

Yes! Nu är jag hemma från festivalen. Skönt att vara hemma, men det var riktigt roligt där borta. Jag måste också påpeka att vårat tält roules the school.. mm, gamla bettan. Queen Ifrica var bäst och sen Sean paul tror jag. 10 artister blev tagna för narkotikainnehav och där ibland dem var Sean Paul.. riktigt tråkigt! Jag & Jessi fick också autografer ifrån Junior Reid när vi sprang på honom på festivalområdet. Han bjöd oss på efterfest och grejer ;) Men vi sa nej.. Why jessi, why? Creds till mina favorit tjejer, det var hur roligt som helst och jag hoppas vi kan göra om det nästa år igen :)




VAR ÄR BOXEN?

Uppsala..

Reggaefestivalen today!
Åker ifrån Västerås kl 13 idag.
Jag, Jessica, Sandra & Bianca.
Känns som om det kommer bli riktigt nice :)
Ses när vi ses!

back off..

Det finns en gräns. Men den har ni redan passerat för länge sen. Sen finns det en till gräns.. som man sätter upp efter att ni har passerat den "normala gränsen". Den passerades igår. Diskriminering, slaveri och glåpord är bara några saker som fick mig att kasta handduken och vandra hemåt. Jag har redan sagt upp mig, men stannar för att inte förstöra. Jag jobbar för att vi ska kunna klara dagarna så bra som möjligt, precis som alla andra tjejer på jobbet. Men vi får inget credits någonstans.. lyft på era fucking rövar och ställ er där vi är 10 timmar om dagen så får ni se att  vi är inte så pjåkiga. Vi får prata med varandra hur mycket vi vill.. för vi jobbar asset av oss. Jag låter ingen trampa på mig. På ett jobb ska man respektera varandra, vare sig man är tjej eller kille. Vi är alla lika!
Jag respekterar inte personer som har problem med jämnställdhet. Trodde vi var över det det stadiet för länge sen..
så fruktansvärt besviken..


det var allt.

Räddare i nöden..

Jag vill bara säga tack!

RSS 2.0