Draft: Dec. 29, 2009

Haha, jag döööör! Jag satt frukosten i halsen imorse när jag såg den här sköningen;




Shop until you drop. Ungefär så kändes det idag på stan. Jag har kalla fötter och jag tror att jag har fått köldskada i hela ansiktet. Imorgon åker vi upp till vemdalen. Jag är tveksam om jag ska ta med mig högen med plugg eller inte. Det kanske är smart att sitta med en designbok i bilen som självförsvar ifall det blir slagsmål bland oss där bak, då är det bara att slå den skyldige rakt i nyllet. Ingen får vara elak mot mig, för det är jag som en bokningsansvarig.. åhå, vilken MAKT! Jag känner mig oövervinnerlig!

Glöm inte julklapparna till hemliga tomten!

Några bilder från Julafton

   

Hihi, jag fick min julstrumpa  Tomten var på besök,
i år igen när jag vaknade!    Wille var cool.


 

Det ligger mycket                Stiliga lillkillen
blod, svett och tårar
bakom trumsettet som
jag och Johanna byggde ihop.


Ska snart hem till mamma och träffa mormor, morfar och mormor karin. Tänkte inviga min systemkamera också! Wiho :) Har knappt hunnit kolla på alla julklappar som jag har fått hos både mamma och pappa. Illa. Allt går så fort!

God fortsättning..


Dan före dan före dopparedan!

Jag vaknade i panik imorse! Jag trodde jag hade försovit mig och skulle till skolan. Jag bokstavligen hoppade upp ur sängen. Eftersom att det alltid tar sin lilla stund för mig att inse vad det är jag håller på med och vad det är som sker, så satt jag på sängkanten ett tag och stirrade in i väggen innan jag skrek "ÅÅÅÅÅH!!!" och la mig ner igen. 

Imorgon sover jag hos Mamma och Hans, mysigt att vakna där på julaftonsmorgon. Sedan spenderar vi julafton ute hos min syster (wille wille wille!). På juldagen åker jag till Pappa och firar jul. Sedan blir det antagligen lite julfirande den 27e också? Igår kollades det på The grinch.. det betyder att det är jul! Det pirrar lite :)

Snart lunch med Mami och kvalitetstid med vännerna.. Perfekt innan jul.

GOD JUL!



Dagens...

Jag har verkligen ingenting att skriva, haha. Så jag snodde en lista istället..

Dagens humör: Känner mig rätt så harmonisk.
Dagens borde: Jises, har många "måsten" på min lista. Fast plugga är väl någonting jag absolut borde göra.
Dagens frisyr: Haha, det är ruffsigt! Jag ser ut som en grottkvinna...
Dagens klädsel: Just nu är det en t-shirt, men jag hoppas att jag snart klär om till termosar och jacka!
Dagens planer: Åka pulka med vänner och eventuellt julklappsinslagning och mat hos Mami ikväll är delar av planerna.
Dagens vill ha: Jag vill ha någonting jag inte kan få.
Dagens längtan: Vid iul så är min längtan (saknaden) väldigt stor efter delar av min släkt.
Dagens fundering: Visitkort. Jag får inget grepp om det. Jag vet inte riktigt hur jag ska handskas med dessa.
Dagens beroende: Jag har inte fått något än. Men varje dag har jag någonting som jag verkligen MÅSTE ha.. jag är inte normal.
Dagens tråkigaste: Att jag gör den här jäkla listan.. b-o-r-i-n-g!
Dagens tidning: Elle. Låg och läste den när jag vaknade imorse.
Dagens låt: Svårt.. men det här var den första låten jag lyssnade på idag:




Se upp i backen annars får ni tusen hål i nacken!

Jessi vill att jag ska pölsa ner till stan och träna bc, det vill inte jag. Jag vill ÅKA PULKA!! Jag vill, jag vill, jag vill!
Yes, vi ska åka pulka! Se upp där ute!


Jäklar vad det var roligt!
Jag & Jessi när vi åker i backen (varning för Petras höga skrik, haha).



Haha, jag diggar mitt lilla skutt när Petra skriker.. vi lever farligt, utan tvekan.

Living just to find emotion

Det tar på krafterna att göra saker halvhjärtat.
Släpp mig fri! Jag vill brinna för det jag gör...

Living just to find emotion..


don't believe in what they say and what you've always been told..


December rain

Bara feber?
Om inte, så får jag käka upp mina ord som jag spottade ut när jag träffade mamma efter skolan. Jag är nämligen ytterst tveksam om jag ska ta sprutan eller inte. Den största anledningen till att jag skulle ta den var på grund av William, men nu ska gullungen själv ta den. Sen är det de där med nålar, faktiskt. Ja, jag vet.. jag har tatueringar så det borde vara nemas problemas, men det är bara inte samma sak. Jag gillar det inte! Jag har fortfarande flashback från sprutan vi var tvungna att ta innan vi reste till Thailand för första gången när jag var yngre. Då var det inte armen som gällde, utan stjärten (ursäkta norskan)! Det var obehaligt, hörni, väldigt obehagligt. Det är inte bara sprutor som gör mig obekväm, utan även tabletter. Jag vill inte ha i mig massa huxflux.. På tal om sprutor och tabletter så är det ju intressant att jag avgudar både Nikki Sixx och Slash, väldigt intressant. Det kan vara en av anledningarna till varför min framtid med Sixx inte ser allt för ljus ut (jaja, jag vet att det finns minst tusen anledningar till). Jag har (wild and crazy som man är) funderat på att studera i onyktert tillstånd. Fantasin utvidgas och du släpper omedvetet på dina spärrar, varför inte utnyttja situationen? Även om det har kommit på tal ett flertal gånger så har jag aldrig "kommit till skott". Hm.. Jag tror att vi alla kan se mina desperata behov att få uppleva lite crazy lifestyle på mitt egna lilla bisarra sätt, men det kommer ju aldrig att ske.

OH! Nyligen satt jag och tyckte synd om mig själv. Helt ensam, bara jag och disken. Plötsligt får jag ett sms: Vill du ha lite kuckelimuckmedicin? Jag svarade: nej. Not.. självklart svarade jag ett stort fett JA!! Kuckelimuckmedicin betyder nämligen godis! Så nu hänger jag med ett gäng colanappar. Thank you!

Nu längtar jag..


bloody sunday

Minnen.
Jag saknar sommaren! Äventyr. Jag vill tillbaka till URF. Jag vill ligga utslagen på bryggan vid ån och sola med Jessi, Anna och en kall (läs: varm) cider i min hand. Att, som en urskogstammetusan, ligga och prata om livets trevligheter, om gårdagens bravader och om tankarna inför framtiden. Jag vill skratta högt åt våra hyss, diskutera kvällens live-framträdanden och undra var i livet vi befinner oss. Jag vet fortfarande inte riktigt var jag befinner mig och det skrämmer mig, men då.. då gjorde det absolut ingenting. Jag hade allt jag behövde. Jag kommer ihåg att jag vaknade panikslagen i tältet. Hettan. Tältet hade förvandlats till en oas där det resulterade till att ditt eget svett, svettades. Det enda sättet att överleva var att kasta sig ut ur tältet och söka efter frisk luft. När vi kliver upp på URF, så får du gärna förvänta dig en beauty queen, dock blir du väldigt besviken. Här talar vi gamla sovshorts, smutsiga linnen och gummistövlar som är täckta av flera lagar med lera. I håret finner du spår av en 2-3 dagars gammal frisyr som numera ser ut som ett skatbo. Missär mina damer och herrar, missär! Vi gör ett försök till att inte tappa tänderna genom att borsta dem, vi kan även slå på stort och köra en såkallad "turredurre". Mer än så kan vi inte göra, vi är redan förlorade. Men ack så lycklig jag var! I don't know where i'm going but i sure know where i've been. 

2008



2009 
  


Saturday night fever

Igår flydde jag staden och åkte till Sura för att träffa Pappa och Camilla. Jag träffade även Sabina och hade en idol-mys-kväll, too cool. Nyss hemkommen och har hamnat framför disneydags? Too cool x2. Efter lite tillfixning (jojo, även jag) så ska jag snart dra vidare. Dock ska jag dansa loss lite i lägenheten in "solomission"-style innan jag gör någonting annat! Jag känner mig footlose, du vet?

Just ja, jag är kontaktbar igen...
Fast samtalen som väckte mig i natt kanske inte var så stimulerande, haha. Hämnden är ljuv!


Can't keep my hands, my hands, my hands out the cookie jar

It's hard to look innocent when I got cookie crumbs all over my face, ya dig?


Travis Mccoy är cool-ast.

RSS 2.0