Måndag

Hej!
Nyss åkt runt på äventyr. Det var nog mitt livs bästa äventyr! Nu är jag hemma och Anna M är på besök.. mysigt!
Men jag kan fortfarande inte tänka på någonting annat än när vi ska hämta hem lillkillen den 8 april :)

Puss!

Earth Hour!

20.30 så släcker vi våra lampor!


Sunshine

Wow, en till solig dag. Vad är det som händer i landet Sverige? Börjar bli nervös.

Jag har i varje fall njutit av dagen med en aktiv dag ute på ön med björnar (björnön) och avslutade med en sallad och en påse med godis. Jag vill visa Anna E att det är okej att äta godis fast det inte är Lördag ;) Så nu har båda syndat! hihi.

Igår var det den 25.e och igår råkade jag shoppa.. Men nu håller jag i pengarna! Eller jag lovar att försöka! På tal om pengar, nu är det dax att sätta sig med den lilla bunten av räkningar och betala in sina synder (öh.. hyra, telefon etc.)


Jag & Jess har precis gjort en deal.
Jag blir väldigt stolt om vi klarar av det kan jag lova!
En månad från och med NU!

En månad kvar till 21

Ruska om mig och håll sedan om mig..
Jag ska framåt.

Om en månad fyller jag 21.
Jag kommer ihåg när jag var 11 och vägrade att ha tandställning. Nu är jag här, 20 år och 11 månader gammal med ett rakt leende (efter många om och men). Jag förstår inte hur det kan gå så snabbt. Jag är ju vuxen, egentligen. Dock kommer jag aldrig vara det när jag befinner mig i min familjs närvaro. "Tror du Linn vill det?" "Jag ringde Linn idag, men hon svarade inte." - Kanske kan lilla Linn som sitter vid samma bord som er svara själv? Haha. Nej, jag har väl inte mycket att säga till om som lillasyster.  ♥
21 är på ingång.. hur det än är :)

Outside

Vilket väder!
ut människor, ut!


Torsdag

Jag skriver: Kanske måste bojkotta party i morgon.. no money, no life. Våga hata ekonomilivet som student!
Jessi svarar: Jessica Kropp Ogillar stark detta! "Våga vägra studentliv! Lev utanför dina begränsningar" är mitt motto!

Yes, that's my friend! Haha, Ninja!

Idag avslutades ännu en kurs, underbart. Två kurser kvar till sommaruppehållet, det går snabbt nu! På Måndag börjar den nya kursen; Kognitiva processer. En sjukt dyr kurslitteratur på Engelska är allt jag vet om kursen än så länge.

Nu kommer snart Hans och Mamma, vi ska besöka Syster och jag får äntligen träffa min gullunge. Jag har saknat honom så enormt!♥


you make me feel..

The brown eyes, yeah the spotlight, shines upon you

aja..

Inget, inget, inget..
Tur att man har nära och kära omkring sig som får en att må bra.

Eliiiiiiiiiiit

U2s No Line On The Horizon, en handduk på skallen och fötterna på bordet.. Jo, jag är långt ifrån party all night long. Men det kommer mina damer och herrar, då jag orkar resa mig från denna ytterst (!) bekväma soffa.

Nu... nu reser jag mig.. snart..

Ha en trevlig kväll med melodifestivalen.
Heja emd!

I've not been looking

Försöker dunka lite Beyonce samtidigt som jag pluggar. Det går inge vidare, jag är totalt omotiverad. Snälla rara kreativitet, kom till mig! Ge mig dig!


huh?

Sitter på mdh ovetandes om jag ska stanna kvar eller åka hem. Jag har nämligen glömt mobilen hemma och verkar ej kunna få tag i Hedlund som jag skulle möta upp här i E-tuna. Haha, typiskt mig. Jag gick bokstavligen i sömnen i morse och snoozade sisodär 3 ggr. Jag tror jag ska sluta med det, för det hjälper mig inte ett dugg.

Nu fick jag precis ett gratis Coffee Card, jag som inte ens tycker om Kaffe. Jag borde få någonting annat. En hund kanske? Jag har börjat kolla runt på olika hundraser, rent spontant. Jag tjatar även en hel del, rent spontant.

Idag fyller Anna Mellesmo 21 År!
Grattis :)

Nej, jag verkar inte få tag i henne. Damn. Hoppas hon inte blir allt för besviken. Jag blir så trött på mig själv..
Caroline Hedlund, min vän! Jag ber så hemskt mycket om ursäkt i förhand och jag ringer så fort jag har min mobil i handen!

/ Linn + tidiga mornar = inte okej.

Fredag.

Idag, i datorsalen, så fanns där en väldigt irriterande pissenisse. Kändes som om det var mellanstadiet all over again, dock hörde jag -det gick ju inte att undgå skrikandet- att han var 83.a. Och med en snabb matematisk uträkning så kom jag fram till att han var.. äldre än mig. Han försvann efter ett tag och det var då mitt konstnärliga sinne kunde börja arbeta. Min produkt är i varje fall färdig efter lite om och men.

Outfiten till 90-talsfesten imorgon är färdig. Jag och Anna kommer bli riktiga hotties. Not. Jodå, det blir nog bra tror jag. Det blir i varje fall till och dricka virablåtira :) För det hör ju till har jag för mig.

Over and out


Attention

I Lördags besökte jag, Mamma och Syster, Stockholm. Det blev shopping, god mat samt dryck, skratt och prat. Min familj är ovärdelig!

Jag har även festat och dylikt i helgen. Det var supertrevligt, verkligen! Jag tycker om er. På Lördag ska vi fira Karin! 90-tals fest står på schemat. Like alot. Jag hoppas jag kan få fatt i en flyttande Anna så vi kan fixa lite inför the big night.

Föresten, Laxsallad är inte coolt. Okej? Smakar apa.

Skriv aldrig 1990 när det egentligen ska vara 1890. Det skiljer nämligen 100 år mellan dessa årtal (matematik is my thing) och skriver du en recension så kan det bli riktigt tokigt. Jag vet.

Klockan är över 00 en Måndag. Jag är student, jag får.

French Toast. Jamila, kom hem och fixa lite planer inför i sommar!

RSS 2.0