Fill up my cup, mazel tov!

Jag försöker ignorera snöyran utanför fönstret, även det mållösa samtalet för några timmar sedan. Jag försöker också ignorera att jag är trött och vill ligga kvar i fosterställning i mammas säng. IGNORERA! Jag ignorerar, klär på mig party moodet, sätter på musiken på max och kör en dance off i solo mission style! Gotta feeling that tonight's gonna be a good night!

tvådagars, jag är på väg!


Mötley Crüe, my saints of Los Angeles

Nu har jag landat hos mor! Jag släpade på den tyngsta väskan i stan, petra frågade om jag skulle flytta.. hehe.

I sommar tar Sonisphere festivalen hit Mötley Crüe, Iron Maiden, Heaven & Hell, Alice Cooper, Slayer bl.a.. Det kommer bli awesome! Även Kiss kommer till Sverige, så rock till ya drop!!! URF är även inplanerat, så det kommer blir en mäktig musiksommar! Nu ska jag lyssna på Mötley och drömma mig bort till en svettig spelning med världens bästa Nikki Sixx. Det kan inte bli bättre och jag kommer att gråta floder, så är det bara.




Hatten av till alla svenska idrottsmän och kvinnor borta i vancouver!


nighty!

Jag är inte så speciellt trött. Har setat (jaja, suttit) och gått igenom en idé. Bära eller brista, men jag skickade ut den. Jag blev även glad över att jag kom in på den fristående kursen i Gävle. Tur att det finns videoföreläsningar så att jag slipper åka upp dit hela tiden. Knäppt att inte åka in till Eskilstuna varje dag, haha... men jag gråter inte, det gör jag inte. Det är kul att testa någonting annat än informationsdesign ibland, plus att samhällsfrågor är jäkligt intressant. Det finns även en sak jag ska göra vid sidan om, men det är hemligt tills det är över, hehe.

Imorgon flytter jag hem till Mamma. Mysigt, jag hoppas dock på lite sällskap ibland:)

Imorgon ska det vara bra väder,
perfekt för fotografering.
Nu vill jag bara ha ett sms, sen ska jag sova.
Bonne soirée!




Tisdag

Imorse när jag satt och åt frukost så slog jag på tvn. Jag möttes av ett stort inzoomat ansikte! "Jises!" tänkte en nyvaken jag som höll på att spilla ut all fil i soffan. Programmet hette "ringoling" där det gick ut på att man skulle ringa in och gissa på rätt svar för att vinna pengar, ingenting fel med det. MEN det där galna ansiktet på programledaren blev bara mer och mer inzoomat samtidigt som hon pratade med ett försök till en hypnotisk röst: "Du kan vinna 5000 kr. 5000 kr för ett mänskligt svar. Ditt svar kan vara värt 5000 kr. Tänk dig, hela 5000 kr. Ge mig ett svar och du har möjlighet att vinna 5000 kr". Det slutade med att bara ögonen var inzoomade och hon började göra konstiga stirrposer och såg allmänt galen ut, som om hon verkligen trodde att hon hypnotiserade mig. Det var underhållande, men efter ett tag blev jag uttråkad och bytte kanal... you go girl! 





Summer of 69 (läs 09)

Jag hittade någonting väldigt roligt i det dystra, mörka idag.
Vi tjejer pratade om midsommar tidigare idag (vi blev så jäkla sugna på sill) och hur vi ville fira den i år, hehe.. det gäller ju att vara i tid. Jag bläddrade bakåt i bloggen för att snoka vad jag hade skrivit om förra årets midsommarafton. Mitt i letandet så hittade jag någonting väldigt skojigt!

"Igår hade jag och Hedlund en märklig konversation när vi satt på Kajens café i hamnen:
Jag: Du, ursäkta att jag avbryter men är inte det där Jack Sparrow? *Pekar*
Hedlund: Va? var då?
Jag: Där på båten, jo.. det måste vara Jack!
Hedlund: Ja, jag ser honom! Det är Captain Jack Sparrow! Men vad gör han där?
Jag: Jag vet inte.. nämen titta, där är det en till sjörövare!
efter en stunds pratande..
Hedlund: Jag undrar om dem röstar på piratpartiet.."

Hahah! Och sommar.. denna olidliga längtan efter sommar! Mysigt.

Man kan nästan spela bongotrumma på min mage, hehe.
Mätt som en plätt.


du

du är precis som alla andra.

I should know who I am by now

And I don't have to stay this way
If only I would wake


vi kraschar systemets fönster

Nu flyr vi..

Här kan man inte sitta och dega.. dags att fixa lägenheten, sova och försöka få morgondagen att gå så snabbt som bara den. Typiskt också att helger ska gå så fort.


ångest

Finns det en värre ångest än söndagsångest? Svar: ja! Ångesten när du har suttit hos frisören i nästan fyra timmar och han berättar att det kommer gå på.. jag vet inte om jag borde säga summan, men han nämner en väldigt hög siffra som gör att jag får tårar i ögonen. Av erfarenhet så vet jag att han är dyr, men jises! Den här ångesten klår söndagsångesten med hästlängder! Jag får tacka min kära mor. Jag vet att jag inte lever som jag bör när jag är student, men det är så jäkla trist att behöva punda ut pengar när man försöker vara (relativt) duktig.

Håret blev fint, men att bli blond tar nog längre tid än vad jag hade hoppats på. Ett projekt!

MAT!

I don't remember you looking any better...

...But then again I don't remember you

Who says I can't get stoned?
Plan a trip to Japan alone
Doesn't matter if I even go
Who says I can't get stoned?





Imorgon blir jag blond.
Det är bulletproof.

Back.. but not on track

Sälen = Grymt
Jag längtar tillbaka.
Till sälen.. till.. men jo, till sälen! :)
Tillbaka i verkligheten och skoldagen är över.
Bra. För jag är en trött kvinna.
Ciao!

RSS 2.0