trött..

Vi alla har en tendens att lägga sig i andras liv, vare sig dem vill eller inte. Men jag börjar faktiskt bli riktigt trött på det. Jo, även jag.

Trött.. skulle kunna somna när som helst, men jag måste iväg och plugga med classmates på mdh.


Rich moisturizing day care

Fattar mig inte på rubriker så bra,
så jag låna lite Nivea visage dagkräms reklam. Men why god why, är ju frågan.

Jises, igår var det "shake what your mama gave ya" hela kvällen lång.
"en linn... en sandra..etc" haha, unikt.

Sällskapsresan är i fullgång, åt nyss en glass som tyvärr smakade som den såg ut; skit. Glassen är annars riktigt god men jag tror mitt tillstånd från gårdagen spelar ett spratt i kistan på mig.

"Man var ju nykter i morse, men nu börjar det ordna upp sig" haha!
Nej, nu ska jag fortsätta kolla på filmen.

Vi får se vad kvällen har att erbjuda damen.
Adios.

Pst, nu blev det visst iväg på en vistelse till bk.. klart man ställer upp när gäller crapfood.

Ah, Talan!

För mycket shopping idag och det kändes i plånboken när jag nyss betalade lite räkningar. Fanfanfan. Typiskt mig, handla först och tänka sen. Anyhow, utgång i morgon (ni vet: o beijo na boca é coisa do passado, amor quero ver e namorar pelado, haha!) & plugg i helgen.

Sitter och bara matar Sixx:A.M. - Life is Beautiful hela tiden. Har gjort det i några månader nu men jag tröttnar aldrig, vilket händer ytterst sällan. My little drug.

Kollar laguna. Ah, Talan!
I don't love you, but.. I L-U-V you.



If i could have just one more wish, I'd wipe the cobwebs from my eyes.

blicken riktad framåt, absolut inte bakåt och inte ens åt sidan.


Våran lärare i informationsdesign råkar vara en riktigt cool person som slänger ur sig lite sköningar då och då. Just idag var det en sådan dag.

En elevs telefon ringer med visselsången från Kill Bill.
Läraren - vad är det där för låt?
Alla - Kill Bill.
Läraren - vilken tur att jag inte heter Bill då.

HAHAHA. Snodde den från Anna Ekvalls blogg, men den var så jävla klockren! Precis det man vill ha när man sitter på en föreläsning i tre timmar.



Känslomässigt utmattad.

Minnen är det finaste som finns, även om det svider i hjärtat och bränner i ögonen. Jag är inte svag, jag måste fortsätta framåt. Jag har inte blickat tillbaka en enda gång på väldigt länge. Men både i natt och i morse så spökade det förflutna i mina tankar. Jag är inte svag, jag vill inte vara svag. Jag måste vara stark och torka bort tårarna. Då blir väl allting bra, visst? Jo, det måste bli det. För jag vill bara vara lycklig, det är allt jag begär. Hur det än är och hur jag än känner, så är minnen fortfarande det finaste som finns.

Jag behöver en lång promenad..
Känner mig så utmattad..

Gustavsvik idag

Mamma, jag vet att du inte vill att jag ska prata så mycket om utgång och sånt. Men jag måste bara säga en sak. Petra Wallin, vi kom hem sent i natt! Klockan 8.30 får jag ett sms där du frågade om jag var vaken(?), yttligare en halvtimme senare får jag ett till. SOV MÄNNISKA! men.. who can blame her egentligen. Vi barn ska nämligen till Gustavsvik idag och bada ;) Hihi. Jessi ringde för en halvtimma sedan och väckte mig. Hon skulle ringa igen för att kolla så jag verkligen var vaken. Kort & gott damer och herrar, det är lördag, vi ska till Örebro och vi ska bada.. det är en stor dag för oss.

Nu ska jag packa min gympapåse och vänta på mina bästisar.
Ses i ruschebanan!
SE UPP I BACKEN, ANNARS FÅR NI TUSEN HÅL I NACKEN!!

Nej, seriöst.. det ska bli skoj!
Tjejer, tack för igår.
Ha en trevlig lördag!

Squeeze me? Oh no, you didn't?

Såg nyss White chicks. HAHAHA.
Kevin Copeland: I'm gonna have a BF!
Marcus Copeland: Oh, my God, she's gonna have a bitch fit!
Hotel clerk: No, don't d-d-d-don't have a, a, a BF now.
Kevin Copeland: I wanna speak to your supervisor! Better yet, I'm gonna write a letter!
Marcus Copeland: You, are in big, trouble!
Kevin Copeland: Dear Mister Royal Hampton. I am a white woman, in America.

HAHAHA.

You're gonna have to live with the things you say

Just look at yourself, do you like what you see?
Look at yourself, is this how it should be?
Just look at yourself, 'cause there's nowhere to go


  
Hey, how you doin'?


I know some things that you don't
I've done things that you won't

True perfection has to be imperfect

"Mitt skratt är mitt svärd och min glädje min sköld."
                        Martin Luther King

Perfekt, in i minsta detalj.

Kan inte sova. Orolig och ängslig. Det börjar bli höst, det känns. Jag vill bara kura ihop mig i en stuga långt här ifrån, utan dator, utan tv och utan personer. Bara med mig själv och mina tankar. Med en filt runt om mig, en varm kopp choklad i handen, en bok i knät och en brasa framför mig, så skulle jag sitta där och fundera. Tänka igenom och försöka lista ut vad det är som sker inside my head. För ärligt talat så förstår jag inte ens hälften av vad jag tänker. Jag kanske tänker för mycket, eller så försöker jag vara listig och smart men jag lyckas sällan visa min såkallade "listighet".

Misstolka mig inte. Jag är inte olycklig eller ledsen. Jag är bara lite deppig. Hösten har anlänt och jag med den helt enkelt. Jag kommer igen. Till våren kanske, om vi har tur. Nej, det blir ett samtal till syster imorgon. Stackarn. Wille började dagis idag och har inte ens frågat hur det gick. (Johanna har också börjar jobba tror jag, om jag inte minns fel). Egoistiska Linn -mig mig mig, ingen annan - always and forever. Men jag älskar William & Johanna mest av allt i hela världen! Tur att den lilla gosegrisen kan göra en moster så glad :)

Nu är det sängen som bör fyllas av en egotrippad liten tjej på 20 år,
så jag får lite pluggish gjort i morgon och kommer någon vart med mitt liv.

Sov gott!


walk a walk

Sitter hemma hos Pappa.. harmoni big time! Försök till pluggande hela dagen lång, men rapporten är så himla svår. Mitt i all plugg så får jag ett tips ifrån Karin att sätta på p3. Där var det gamla godingar från 90-talet. Hur bra som helst! Igår träffade jag Sabina, blev lite walk, film & mys. Ska snart iväg och gå med henne igen (!) duktitg värre. I morgon blir det plugg på mdh i västerås i stället för föreläsning i E-tuna. Jag måste verkligen sätta mig ner i lugn och ro och titta över rapporten, börjar bli lite smått nervös.

Nej, nu tvingas sabina att vi ska iväg & gå.

     

(Igår tog sabina massa kort på min tattoo. Lika bra, för snart kommer det fler härliga tatueringar :D)

I want sooooome

Nu ska jag duscha, sen glo på laguna :)
Senare ska jag i väg och kolla på Annas match. Evigheter sen sist, så det ska bli trevligt. Igår blev det lite förparty hos Petra sen dissade jag & anna gänget och sprang till fools, helt ok! :) Kom hemvinglandes på cykeln, hoppa ner i sängen med en liter smink i ansiktet och vaknade då upp och såg ut som joker i batman. Bra jobbat Linn, riktigt clever. Senare ikväll så ska jag också i väg till Pappa :D Ska också träffa Sabina, vilket var sjukt länge sen.. mys! Imorgon blir det pluggish.

Ses när vi ses.

can't push us down

I svåra stunder är det bra att ha någon vid sin sida,
tur att jag har min syster :)

I morse höll jag på att frysa ihjäl.
Damer & Herrar, det börjar bli höst.

Tic tac, time goes by

Hits me so suddenly,
How you knock me off my feet
I'm the Queen of Apologys.


       

Monkey on my back keeps me so desperatly,
How you got me on my knees
This will be the death to me.


Part-ay på Lördag.
Annars är det harmoni som gäller för min del.

Motivation = 10

Motivationen är på topp. Idag kände jag hur alla sommarkilon dallrade runt på hela kroppen när jag ännu en gång klev in genom njoys dörrar och sommaruppehållet var över. Det var riktigt skönt och nu är allt som vanligt igen, som det ska vara.


Top model ikväll.
Ledig imorgon & på Torsdag.
Fast det blir mycket plugg på MDH här i V-ås ist.

jag har valt att ha det så

Någon som vill köpa mig en ny lever? Det var ungefär det jag tänkte när jag vaknade upp i Lördags. Nej, jag får tagga ner lite och fokusera på annat. Medans alla andra kurar in sig i sina filtar med respektive under hösten som nu kommer med stormsteg, så är det jag som sitter hemma med en bunt school work med me, myself and I. Haha, jag är patetisk. Men jag har valt att ha det så.. jag trivs.. tror jag.

Idag kom jag fram till varför min mobil inte fungerar som den ska, det är för att jag tar upp den ur väskan minst 40 ggr per dag och kollar om jag har fått något sms eller om jag har missat ett samtal. Vem tror jag att jag är? Lite patetiskt där också. 1% av alla gångerna som jag tar upp mobilen kanske jag har fått någonting, annars är det helt dött. Men det kanske är för att jag börjar kolla de första 10 ggr till tåget kl 8 på morgonen? Men vad vet jag.

En annan stad tack! Ge mig det nu! Jag förstår inte, det här måste vara den tråkigaste staden i hela världen! (Förutom Eskilstuna) Jag vill bort bort bort, helst över till andra sidan atlanten om det går. Det kan väl inte vara så svårt? kirrar biffen på stört! ;)

Jag hittade sex and the city filmen i en mapp nyss, på den här datorn faktiskt.. för sjunde gången. Törs man titta igen.. för sjunde gången? Eller räknas jag som en aning patetisk?

Patetisk får man vara.. lite sådär.. ibland.. när man känner för det..
Jag känner för det exakt nu! Så sex and the city filmen blir det!

Hej!

Ibland händer det..

Idag gick jag in på min bilddagbok. Ha, ja.. jag har faktiskt en. Fast den är väldigt gammal. Uh, fick lite ångest när jag såg alla bilder. Man har ändrats lite, eller alla har ändrats lite kanske man ska säga. mm, bilddagboken är en kär gammal vän till mig och jag ska nog låta den vara kvar. men några bilder blir det inte på tal om.. det orkar jag inte


Jag & Anna :)         Skolkortet               En av alla utgångar        Vinterbalen i
År? 2006/7?        från sista året                Jag & petra                         trean


kanske 05/06                     Första Europaresan         En gång innan tiden
                                                                                            så hade jag ett band.
      
Kvicksund,                        Jag, Jess & Matti   Vad försökte man med?




Fyllesvin!                 Jag & Mamma i Paris       Haha så sliten,
                                             Brownie!                 Finner inga ord!


Nu har jag ungefär lagt ut alla hemska bilder från det förflutna.
Så jag antar att det enda jag kan göra är att ta en dusch,
sen åka ner på stan och träffa Karin & Anna för lite shopping at the systembolaget.
Sen är det E-tuna - pubrundan - som gäller..
ses!

MIN ÄR OCKSÅ COOL!

"åh, den där rosa paul frank cykeln är bara sååååååååå cool!" MIN ÄR OCKSÅ COOL! Den är blå, lite för stort styre, låg sadel och utan växlar. Svetten som jag sedan måste torka av mig med handduk när jag kommer hem är bara bonus..
- Nej, den passar faktiskt mig perfekt. Ingen vill sno den och jag vill ha den :)

Idag hade jag nog den mest intressanta lektionen hittills, så när västerås folket gick mot sina tåg så satt jag faktiskt glatt kvar. Anledningen till att jag satt kvar var att jag skulle träffa Caroline. Åh, det var år och dagar sedan (bokstavligen) vi träffades. Men allt var som vanligt och vi skrattade åt alla gamla minnen och uppdaterade varandra om vad som händer i våra liv. Hon är antagligen på väg till Norge inom ett par veckor.. lycka till!

I morgon är det en lång pluggdag hemma, behövs.
Sedan på kvällen så ska jag till Eskilstuna på pubrunda med skolan.

Mates,
True perfection has to be imperfect

I'm on my way, Just set me free

You know I'm a dreamer, but my heart's of gold
I had to run away high so I wouldn't come home low
Just when the things weren't right, doesn't mean they were always wrong
Just take this song and you'll never feel left all alone.

Men åh!


RSS 2.0