Miss yesterday

Imorgon blir det Uppsala - för det är Valborg. Om jag flyr vidare till Västerås efter återstår att se, men fybubblan vad kul att bara hänga som förr. Saknar Västerås lite känner jag.

Hej fina vår!

Prickat av listan & har även hunnit med en snabb springtur i solen. Jag är övertaggad inför morgondagen. Att jag ska befinna mig granne med Råsunda är en annan femma, får blunda och tänka på annat om jag möter AIK:are. Äventyr! Igår gick jag bara och njöt hela dagen. Jag hade en hel dag utan några speciella planer med min :-) bland annat en mysig promenad, blev bjuden på god mat, fick sitta i en famn på ett tak i solen - bara prata, skratta och känna alla konstiga bubbliga känslor som uppstår. Han är så. så. så fin. På torsdag blir det en roadtrip först till Västerås/surahammar och sedan till Strängnäs. Kan jag vara så här lycklig? Fånigt ju. Fina vår!

Mini me

Det kommer tillfällen (allt för ofta) då jag känner mig liten. På jobbet när alla redan kan och inte jag, vilket är förståligt absolut - men jag vill kunna allt direkt. Jag vill heller inte ha en genomgång på en kvart över något jag fattade på 30 röda, då känner jag mig åter som 7 år och ska läsa upp min felstavade saga om dagen på parken zoo med klassen (halvsann sak. Jag har hittat en berättelse där jag ritade "björnar" från vistelsen och skrev några oläsbara meningar). Jag ger pendling 1 av 5 toasters - värdelöst! Och folk måste sluta snarka i mitt öra halv 6 på morgonen! Linn på mornarna tvekar sällan att dra till med en smocka om så behövs. Nu ska jag träffa efterlängtade Marcus. Åh, han tycker jag om!

RSS 2.0