Tap on my window, knock on my door

Kors i taket! Jag har suttit framför datorn hela dagen i skolan och sitter fortfarande framför burken, men snart ska jag lägga ner verksamheten inför tentan imorgon. Vi har en tenta nästa vecka också. Thanks a bunch! Imorgon ska jag äntligen springa sönder mig. Benet är ändå sönder, så nu struntar jag i om det går mer sönder. It's driving me completely insane!

Jag börjar känna av lite hemlängtan och tänkte därför resa hem nästa helg för att krama om Mamma och Pappa. Ska även hinna fira en viss ung(?) dam!

Sandra, Jag och Jessi


Lite till Sööö(m)ndag

Ah! Lost är så spännande att jag inte riktigt vet vart jag ska ta vägen! Och nu faller mörkret också... IIIH!

/ Skraj tönt.

It's saturday my friend!

NU borde jag vara på rehab med benet. Men är jag det? Nej. Idag anser vi att planering är överskattat. Kvällen ser ljus ut... Eventuellt äventyr.

Nu ska jag resa på min röv och packa handduken. Nej, vi vandrade down town för lite action. Girlsen shoppade. Tankarna är inte riktigt där de ska vara... Men jag ska försöka satsa på en awesome night!


Me and Joanna today!

Bonne journée


Sov gott, sov så jävla gott om nätterna!

Ingen är vinnare i detta val. Jag är stolt över att Socialdemokraterna är det största partiet i Sverige och jag tar hatten av för alliansen. Sverige är nu ett kallt och grått land - året om.

Det gör ont i hela mig att veta att i princip var tjugonde Svensk har röstat på Sverigedemokraterna i år. Det här är ett bakslag för Sveriges fortsatta moderna utveckling. Jag vill bara ruska om de inskränkta människorna (läs svinen) som har röstat och skrika: Fattar ni inte vad ni har gjort? Fattar ni inte var det är ni har ställt till med? Finns det någon i min närhet som har röstat på Sverigedemokraterna så ber jag personen att fara och flyga (läs dra åt helvete). Det finns inget hjärta, inget samvete och absolut ingen intelligens, för skulle det finnas så skulle situationen inte se ut så här i dag. Sov gott idioter, sov så jävla gott om nätterna! Besvikelse och en jävla massa skam.


(Jag stödjer kampanjen: "Vi gillar olika". Mannen bakom kampanjen är Jan Helin, chefredaktör på Aftonbladet. Vi gillar inte främlingsfientlighet. Vi gillar olika.)



Sept. 19, 2010

Ikväll kör vi kongress då. På med flygvärdinne-looken och jag är "at your service".

Kom och plåstra om snälla, det gör ont.



Onsdag

Nu hugger jag av mig benet... Eller så jag gör det i natt när jag sover så jag inte märker av det så mycket. Jag blir stressad av att inte få träna. S-t-r-e-s-s-a-d. Och trött. Nu är jag trött. Trött och hungrig. Jag kommer sakna kollektivet den här helgen.

Men jaha, nu har någonting snuskigt flugit in genom fönstret... got to go (eller g2g som man skriver out in the cyperspace.)

Tanke.

"Framtiden ser man inte, däremot det förflutna.
Det är märkligt, för vi har ju inte ögon i nacken." - Eugéne Ionesco

Jag tycker också det är mycket märkligt...

En till Sööö(m)ndag

Min panpizza känns just nu lite som euro shoppers pytt-i-panna, det går i om situationen så kräver. Jag ser ju ut att må super på bilden, vad märkligt att jag i denna stund sitter och känner smärtan av en järnklubba som konstant slår på mitt arma huvud.

Tackar mina vänner för en rolig gårdag :) Nu ska jag fortsätta min Söndag. Woop woop!


fredag är ändå den dagen som känns bäst.

Fredaglektionens huvudpunkt:
Burkina Fasos huvudstad heter Ouagadougou och
Llanfairpwllgwyngyllgogery
chwyrndrobwllllantysiliogogogoch är en stad i Wales. Tänk vad man lär sig.

Sööö(m)ndag

Uh. Igår åt jag kräftor för en person, men drack för ungefär 8 stycken. Det var trevligt och tjejerna hade gjort ett kanonjobb! Nu är jag tillbaka i Norrtälje. Halva delen av gänget var hemma när jag kom och nu är det bara Mathilda som fattas. Mamma, Hans och jag åkte ner till bygden för lite stadsvandring och en mysig lunch på "Åtellet" innan de åkte hem igen. Jag känner redan nu att Mamma är saknad. Jag har låst in mig med min godispåse och första säsongen av Lost, en serie som jag tydligen var tvungen att bli beroende av, men det är så jäkla spännande! En perfekt osocial Söndagskväll. Jag är inte på humör för någonting. Trist att problem ständigt ska förstöra det som känns så bra.


Så här kan myskvällar annars se ut på Albert Engströmsgata 14 våning 2. Fast bara om det är fångarna på fortet, annars går det inte. Jag är jätteintresserad av fångarna på fortet... Verkligen, det ser ju vem som helst.

Helg

Löste melodikrysset med mamma och åt massor av rostade mackor med leverpastej och gurka i morse, hur hemma är man inte då? Och speciellt när Mamma säger; "vad bra att du är hemma så brödrosten blir använd", hehe. Det var bara O'boyen (blandat svagt), en Kalle Anka-tidning och Nokia 3310 som fattades så hade jag varit 14 jordsnurrar igen.

Igår myste jag ute hos syster med henne och Wille. Vägarna där ute kan vara läskiga sena kvällar, så jag fick små flashes från diverse skräckfilmer när jag körde hem... Till exempel att det ska stå någon/något på vägen efter en kurva, att någon ska springa ut framför bilen eller om jag kollar i backspegeln så ska det sitta någon i baksätet. Jag  blir helt skruvad när jag väl börjar tänka på sånt. Ska dit om en stund igen för att även träffa Pappa och Camilla. Senare ikväll blir det kräftskiva på Generatorgatan 2 (my old neighbourhood)!

Problem ska gå att lösa. Det är bara så jävla typiskt att det verkar stå "välkomna och ge mig problem" på mig.

?Music?

Kom nyss hem från skolan. Läraren hade magsjuka så det blev en kort dag. Jag håller egentligen på och packar och tänkte ta mig in till sthlm redan i eftermiddag så jag kommer hem till Västerås lite tidigare än planerat. Dock blev jag fast vid datorn, det är musikens fel. Faktiskt. Spotifys också. Jag försöker hitta en låt som jag vet att jag har, jag vet bara inte riktigt vart jag kan ha lagt den. Typiskt! Jag hoppas på ett "ibland händer det"-moment. Bye


RSS 2.0