Fredag

Så där ja. Första Tentan/duggan (kalla det vad du vill) är avklarad. Idag gick jag runt i skolan och var så sjukt nervös. Det är riktigt jobbigt att sitta på en lång lektion och vänta tills den ska vara över så att man kan få resultatet. Fast jag skulle nog kunna ha gjort det ännu bättre, speciellt texterna. Men i helgen tänkte jag bege mig ut på shopping efter en ny dator. Passar perfekt nu när man ska flytta till sitt eget place.
Jaja, jag vet att jag tjatar.

Ikväll blir det antagligen bio - någon svensk skräckis kanske? hähä- med girlsen. Anna ville så gärna att jag skulle med ut och jag VET att jag är världens tråkigaste som inte vill klä ut mig nu när det är halloween. Men imorgon blir det nog lite partaj.

Föresten, 3 dagar kvar till presidentvalet i USA.
Obama.

Nu snöar det igen, mysigt!

Hejhej hallå dagboken.

Nu är det så här va, jag har hört att Oasis kommer till GBG & STHLM den 25-27 Januari och jag tänker vara där! Nästa vecka släpps biljetterna!!! JAAA :D



Kompis, det går bra nu.
Jag tänker i varje fall färga håret ikväll.
Skriva på kontraktet, springa, sola och sedan somna tidigt i min säng.


En copywriter har döpt mig till Dock-flickan.
Why? Jag använder dock för ofta.
Men jag har nu lärt mig att aldrig använda det i akademiska texter.
(hoppas ett fåtal förstod ironin i ett visst ord) njoy.

Thank you thorn.

Om jag fick studiebidrag? Jo, man tackar csn. 8000 kr! Det visade sig att jag inte hade fått bidrag alls dessa månader som jag har pluggat, utan jag har levt på mina work money. Så pengarna hade samlats tills jag "bestämde" att jag ville ha dem. Jaja, det var ju kul att få 8000 bara sådär, helt gratis. Jag är en rik student nu mera. (ett litet tag i varje fall)

Idioti

Tufft just nu, riktigt tufft.

Ge mig 1 december, snälla. Längtar såååå!


My own place

Kommer bli jätte bra tror jag, är också riktigt sprallig över det nya som sker i mitt liv.
Skönt med en ny start i livet. Jag är taggad och förväntansfull över vad som komma skall.

Ikväll blir det mys med petra & jess. I morgon blir det part-ay! Det är en inflyttningsfest, så ska man ha med sig en blomma då? Nej, jag vet! Jag ska fixa en kaktus med hallongodis på, det har jag sett på reklam att man ska ge någon när den flyttar. Pst, ger någon det till mig när jag flyttar så är det döden som gäller :)

Ciao.

en kvart..

Om en kvart har vi hemtenta. Då är det in på portalen som gäller och få reda på vad det är vi ska göra. Är lite nervös faktiskt. Tror nog att det är många från Textdesign som sitter framför datorn just nu och väntar på att klockan ska bli tio.

Luggklippning blev idag istället.
Sen ville inte alla att jag skulle färga mitt hår.
Hm, vi får väl se hur det blir med den saken ;)


I Lördags var det fyra månader sedan "lagen" kom till.

Politik. Kanske världens tråkigaste ämne? Dock försöker jag hålla mig så långt borta från ämnet som jag kan. Men de flesta som känner mig vet att jag på ett eller annat sätt slinker tillbaka på spåret, och ur min mun kommer politiska åsikter från både höger och vänster. Klart, nu sägs det ju vara lugnare att uttala sig än på 70, 80 och lite av 90-talet då man blev åsiktsregistrerad om man sa det som inte passade in samhället. Fast, även om det sägs att åsiktsregistreringen avsattes 1998 så finns den kvar. Jag tror nog att det finns en liten svart pärm längst in i säpos högkvarter (säkert i ett stort kassavalv med 3 säkerhetslås och en pinkod) och på pärmen står det skrivet med en blodröd penna: LINN. Coolt om det vore så va?
Hur det än är så finns åsiktslagen fortfarande kvar. Den har bara bytt skepnad och kallar sig nu mera för: FRA-lagen. Kanske enligt mig Sveriges mest idiotiska lag. Vill också påminna om att vi inte har röstat fram denna lag, utan politikerna. Politiker som inte ens kan torka sig själva i stjärten (ursäkta franskan). Hur kan man ge makten till ett par nissar som är mer besatta av makt än vett? Hur mår egentligen den Svenska demokratin?

"Om dessa partier (center & folkpartiet) vill återupprätta sitt förtroende bland liberala väljare kunde de förslagsvis börja med att riva upp den i särklass mest integritetskränkande lagstiftning som Sverige sett i modern tid."
-Mikael Nilsson (svt- opinion)

Bara ett (!) över vad som egentligen är, och inte är rimligt. Duktiga Sverige.

Lördag

Jess väntar på bilen. Den ville vara ensam en stund. Capish.

Anyhow. Igår blev det lite utgång. Men det vart rätt nyktert för min del, det var roligt ändå :) Träffade Frida ute också, länge sen sist! Ska snart iväg till Bk och hänga fett med fett mycket fett. Sen blir det pluggish.

Min svenska var inte på topp igår.
En Våffel, flera våfflar och skallskärm etc. You name it, Cause I can't.

adios.

Länge lever..

Nene.. jag tänker ta det lugnt ikväll.
Eller?

Tack för våfflorna idag. Mycket gött.
Ha en nice kväll.


mm..

Död.
Jenny & jag tränar bra tillsammans tycker jag. Eftersom att vi har tränat massor sista veckorna så ska vi ha en riktigt fettis-lunch i morgon, Våfflor! Smarrigt värre.
I morgon kväll blir det mys med girlsen, som dock vill ut och härja. Det har jag nog inte så stor lust med den här helgen. Får se, men det blir nog en tidig kväll för mig :)

Ha en trevlig helg!

Once upon a time,

Ett tips, ta INTE bort allting och börja om. För nu sitter jag här, helt kreativlös och gör allt annat än att arbeta med texten.
Föresten, någon som är sugen att städa mitt rum? Känner mig rätt så kreativlös till det också. Nej, nu får jag skärpa till mig. Annars måste jag sitta här hela natten.



"Hemligheten bakom framgång ligger inte i att göra sitt jobb,
utan att upptäcka den som är lämplig att göra det." -
Andrew Carnegie

Ingen framgång för mig alltså.

mannaminne

Tack för igår tjejer!

Nu blir det dock lugnt ett tag framöver :) Eller lugnt blir det ju knappast, men ingen utgång på ett bra tag. Idag har jag suttit på Swedbanks arena och kollat på match. Skulle också iväg nu till Anna och mysa. Men jag mår inte alls bra. Får se om jag dyker upp lite senare :) Nästa helg ska jag föresten till Gustavsvik igen. Barnasinne mannaminne. Nu ska jag tagga till matchen, Zlatan - my löve.



Squeeze me.

jises!

Jag har aldrig känt en sådan stank i hela mitt liv! JAG DÖÖÖR!
Låt mig få ta det från början. Precis innan vi skulle till tåget så delade våran lärare ut tidigare texter som vi hade lämnat in. Eftersom att jag gärna ville få tillbaka min text som aldrig kom, så blev det brådis för mig och Anna. När jag tillslut fick min text så var järnet som gällde! Vi hann med tåget och Anna fick t.o.m en plats, lyckos henne tänkte jag. Men efter ett tag börjar jag känna en stank. En vidervärdig stank som jag aldrig har känt förut. Jag visste inte riktigt vad jag skulle ta vägen. Bakom oss står det en man som inte verkade ha en aning om sin kroppslukt. Vi gick genast bakåt i vagnen, dock hjälpte det inte så mycket. Han kan inte ha duschat på veckor och när han rörde på sig så fick alla i vagnen reda på det. Tro mig! Jag försökte att andas genom min sjal, det hjälpte inte. Lukten var så stark att vi grät.
Stackars människa, fast stackars mina kläder.. blä.

And I, I am feeling a little peculiar

Ja, känns som om jag vill skala av mitt huvud på tvären. Jag vet inte riktigt vad som har hänt, men antagligen är det någonting som jag inte tål.

Sitter och lyssnar på lite oldies. Det är mysigt :) Måste säga att 4 non Blondies, speciellt Linda Perry är så perfekt.

När jag var yngre så fick jag en skiva med Jumper. Jag förstod inte varför jag fick en sådan usel skiva på världens viktigaste dag, (förutom julafton) min födelsedag. Min storasyster sa att hon gärna kunde köpa den av mig. "Vilket kap!" tänkte jag då. Men eftersom att min syster var/är coolast i världen så var jag tvungen att älska allting som hon älskade. Givetvis spelades skivan väldigt ofta och jag blev avis. "Vilket ruttet kap!". Dock smög jag ibland ner till hennes rum i källaren -som var strikt förbjudet att vistas i om hon inte var hemma- och spelade Jumper - tapetklister non stop, samtidigt som jag dansade runt i det typiska tonårsrummet. Haha, se där ja.. en liten familjehemlighet som visst kom ut efter ett antal år. Förlåt Johanna :)

Tapetklister under mina skor
Du är så mycket vackrare än vad du tror
Jag vågar inte
Jag vågar inte


:)

Upp tidigt i morse, gick rätt segt och ville hemskt gärna stanna kvar i sängen med mys. Åkte iväg till E-tuna som alla andra dagar. Tyvärr var lektionen riktigt usel! Snart ska jag iväg på dubbel med Jenny. Ih, hoppas jag orkar ta mig igenom passen.

I Lördags hade vi överraskningsfest för Sandra som fyller 21 år på Onsdag. Jag & Jessi överraskade henne kl 5 med pizza och ett meddelande där det stod att hon hade en timma på sig att göra sig i ordning. Sedan gav vi henne en ögonbindel och så åkte vi runt en sväng. Haha, "folk" hoppade in och ut ur bilen.. vi åkte fram och tillbaka. Steg sedan ut ur bilen där vi gick runt i "skogen". Hoppas du tyckte om festen och att det var en lyckad kväll för dig :) Kan ju säga att min halsduk luktar öl, men min kamera är full av roligheter. Grattis i förskott gumman!
      

              
          

Jag bara undrar..

Det är Fredag & jag är hemma (!!!)
Vem sa att det inte skedde mirakel? Jag bara undrar..
Jag har i varje fall gosat ner mig i soffan med John Tucker must die. I morgon är det fullt upp hela dagen lång. Zip it..


"can i have my pasta without fetacheese, please?"

I don't want to brag, I dont want to boast, I'd always tell them, I like toast

Sitter här nyduschad & lyssnar på Yeah Toast!

Varför, kanske ni undrar eller inte undrar. Hur det än är så kommer jag att förklara. Jag cyklade hem ifrån stan för några timmar sedan. Då började jag tänka på Petras blogg där hon har döpt ett av sina inlägg till Yeah Toast & våran roadtrip som vi gjorde i sommras - jo, kanske genom tidernas bästa roadtrip - Då hade vi hundratals skivor med olika smaker. (Inte Jamilas dansbands musik dock. Man måste sätta gränser.) Jag & Anna sitter där bak och lyssnar på musik, en ny låt börjar spelas och då säger jag: "neeej, byt!" Då säger Anna: "men nej, ha kvar den! Den handlar ju om hur man rostar bröd!" Liksom, varför finns det inget mer självklarare än att göra en låt om rostat bröd?
Min favorit del i Yeah Toast är french toast.. givet kan tyckas.

Nu ska jag lyssna på föreläsning på internet.. inte coolt.

I get up in the morning about 6 AM
Have a little jelly have a little jam
Take a peice of bread, put it in the slot
Push down the leaver and the wires get hot, i get toast
YEAH TOAST!

Alla snubbar..

Dagen började med plugg på mdh i västerås med Anna & Karin. Good work ladies! Idag kom också William över en stund och lekte. Den sötnosen är det bästa som finns! :)

Laddade nyss ner hela disneyskivan för att ge Petra en låt som hon ska sjunga. Så nu sitter man och diggar fett cool musik. YEAH! set set set.. uhuu..
Seriöst, disney är SÅ inne just nu. ;)

Föresten, andra avenyn har ju börjat igen. Ah, måste följas people!

Godiset är slut, jag är slut. Nu ska jag stänga av min hårt dunkande disneymusik och sova.
natti.

RSS 2.0