Onsdag

Min födelsedag var känoners, tack alla! :)
Imorgon är det valborg som spenderas i Uppsala och sedan hos Jess. Tidigt uppe, sent i säng alltså.


Segaste dagen ever, eller eftermiddagen spenderandes med mysigt sällskap och härliga skrattanfall. Men förmiddagen var inte vidare mysig skulle jag vilja påstå. Jag hade en föreläsning a´la sömn AB som jag inte trivdes så värst bra med. Jag vet inte vad som gjorde mig mest obekväm, att lärarinnan kallade mig för Helena eller att hon inte har alla hästar hemma. Man kände sig besvärad och ville försöka göra hennes lidande kort genom att gå därifrån. Dock fick Anna sig en smekning genom ett litet bittert uttalande imorse om folk som går ifrån föreläsningarna innan dom är slut. Så jag sitter där jag sitter tills kursen är slut.. skriver lite, kollar lite, blundar lite och står ut med all jordens lidelse som damen verkar bära med sig. suck

Nu ska jag duscha och sedan lägga mig med en riktigt bra bok som jag köpte idag. Det var nämligen 4 böcker för priset av 3 idag på akademibokhandeln.. om du nu ville veta det.

Sverige, människor och universum, vi ses om 12 timmar och då blir det klackarna i taket och solbrillorna på!

Sunshine

Internet är tillbaka, thank god. Inte för att jag hade användning av det eftersom att jag har varit sjuk hela jäkla veckan. Inte alls trevligt. Men idag vandrade jag ut i den underbara solen och jag mår faktiskt snäppet bättre.

Med en ny frisyr, en godkänd tenta och ett leende på läpparna så ska jag nu städa toaletten. Sedan blir det inköp till morgondagens bravader och bio.. Ruuuligt med födelsedagskalas!


Tentaplugg

Jaha, då har man suttit hos Anna sedan 10 i morse, blöh. Vi är duktiga, men visst har vi blandat lite nytta med nöje. Vi är som en liten familj och jag skulle nog kunna säga att jag är lillasystern i familjen. Information och kunskap flödar över Annas köksbord, men om jag får in någonting i min hjärna återstår att se. Men som Anna säger: Jag kan i varje fall mer nu än för två veckor sedan.


Ska hem om någon timma och powerwalka.. mådde illa inatt och gjorde någonting riktigt smaklöst (you know what i'm talking about) så jag skippar träningen och ska försöka plugga lite till innan morgondagen.

På Söndag fyller jag år!


Föresten så spelade Karin in en liten snutt på hur jag pluggar.. tryck här så kommer ni till hennes blogg. Det är roande kan jag lova.

Skalle

Jaha, då hade man sortera sin tvätt, tagit fram tvättprylarna och satt på sig sina "nu ska det tvättas" kläder. Jag vandrade ner och väntade dessa 30 sekunder tills klockan skulle slå 10. Jag passade då på att kolla genom kalendern efter potentiell tvättid när jag ser; lägenhet 502: 13.00 - 16.00. Har mina hjärnceller övergett mig och kört en; rädda sig den som kan? Jag börjar bli trött på mina minnesluckor, mina "oj, jag glömde" och mitt jävla tentaplugg som jag, faktiskt, knappt rörde igår. Yes, jag körde en personlig demonstration och vann överlägset. Nu är det ju bara så att jag måste plugga extra hårt idag. Så nu gäller det, bära eller brista, på't ba..

Efter min födelsedag är det valborg och då åker girlicious till Uppsala där det vankas socialt umgänge med alla möjliga varelser, därefter blir det grillning hos Jess (om vädret tillåter).

Ute är det vackert just nu

Ärligt hörni, vem är det som har tagit bort min tvättid? Jag är inte glad.

Pengar

Pengar
Ett stort problem sista helgen i månaden, for sure. Speciellt när pengarna går åt till någonting nödvändigt som egentligen är onödigt (hyra, mat, räkningar, läkemedel etc). Det är tråkigt när vännerna går ut och ha skoj samtidigt som jag sitter hemma med en godispåse och plugg. Men jag antar att jag får göra det bästa av situationen och försöka tagga till nästa helg då det är min födelsedag! 

hey, i'll be back on track..

Solguden

Nu tycker jag att vi alla tar varandra i hand och ber till solguden om fint väder, både på min födelsedag och valborg! Amen.

För några dagar sedan så öppnade jag kylen och det var mjölk överallt! Jag var grinig, ensam och trött.. jag ville bara ha mina flingor med Yoggi (blåbär.. absolut godast!) och mysa ner mig i soffan. Men nej, jag stod och svor över hur Oscar kunde vara så ansvarslös och inte städa upp efter sig. Efter kolosalt många minuter (jag vill skriva timmar, men vi skulle alla förstå att jag överdriver) så var jag klar. Flingorna var sega och min morgon var inte så speciellt mysig som jag hade hoppats på. Oscar talar senare om för mig att det var jag som hade spillt matlagningsgrädde kvällen/natten innan. Jag förstod absolut ingenting och jag förnekade det självklart! Fast jag tror nog att det kan finnas en superduper liten sanning i påståendet. Sch..

twitter

Nu har jag skaffat mig en twitter, i tron på att hänga med modet. Om jag kommer att kunna hålla den igång återstår dock att se. tryck här för att komma dit.
En twitter är en slags microblogg där man högst skall skriva 140 tecken.

Nu ska jag plugga. Lägenheten ser förjävlig ut, så den skall också fixas. Imorgon är det redovisning på Engelska, ocoolt. Jag som inte ens förstår kognitiva processer på Svenska, puh.

Onsdag

Ja, alla människor. Jajaja, jag är kär i Oscar :)
Jag är så kär att jag sitter och väntar tills klockan 04.00 (då slutar han nämligen). hihi

C sover så sött bredvid mig.. men det är bara en tidsfråga innan han vaknar till tror jag.. sötisen.


Måndag - Så mycket vår som det bara kan vara!

Badminton is the shit, faktiskt. Jag har nog aldrig skrattat så mycket samtidigt som jag håller på att falla ihop av ren utmattning under flera omgångar av "rund-badminton". Alla söndagar bör vara en badminton-söndag i min perfekta värld.

Idag har jag lyssnat på en föreläsning i Eskilstuna, den sista inför tentan (så nu är det plugga järnet som gäller). Sedan blev det lunch och glass i vårsolen. Jag blir så glad över att sitta i solen och äta glass med dig..

Jag ska strax ut och powerwalka, för vem kan svettas på gymmet när ett väder som denna har letat sig in över Västerås stad? Sedan blir det plugg!


Grattis Pappa

4/4, Idag fyller min Far år! GRATTIS old guy! Lägg inte på luren när jag ringer! Det är nämligen inte brandvarnaren, utan det är jag som sjunger.

Fick ett sms av Karin som berättade att hon hade klarat duggan. Jag hoppade upp ur sängen och skrollade genom mina skolmail.. Och jo, jag klarade också den! Dock är det snart en salstenta på ingång.

Igår kom Jess, Anna, Jamila (hemma från Nyköping) och Sandra hem till mig och kvällen avslutades men Bambi och askungen (askepott) på norska, haha! Jag och Jessi sköter oss, om någon undrar hur det går för oss och vår vita månad.

Imorgon är det Söndag.
Nu ska jag iväg och träna BC, sedan ska jag till Mor och träffa la familia.

Onsdag

Nya tag.. våga vägra lugn.
Tack Mamma och Hans!

Ska iväg om några timmar och sluka mig in med resten av gruppen i en uppgift, efteråt ska jag cykla en sväng mot djuraffärn :) Tänkte strosa runt och kolla lite lite lite.

Jag passade på att kolla efter aprilskämt i vlt när jag var hos mamma i morse. Det blir ju bara värre och värre.. "EU vill förbjuda april-skämten" ha ha.. verkligen, det kallar jag humor. Icke.

Bwo är på tvn, måste byta kanal.

O.H, kom hem.


RSS 2.0