It's on Bitch

Va? Är det motivation jag känner?
Den kom när jag skissade, efter analysen. Tror det var den tråkigaste analysen jag någonsin har gjort. Säkert därför jag gjorde den i sista minuten och gjorde allting annat först. Men jag tror jag har fått tillbaka lite motivation. Skisserna är så gott som klara.. kluddrigt, fult och oläsligt, men i indesign kan det nog bli så som jag vill ha det. Är lite rädd för att det blir för mycket, men jag orkar inte hålla mig till reglerna. Dem är till för att brytas och jag är precis rätt människa för jobbet! :)

Jo, jag har ju en liten förälskelse. Den är mest på skoj och mer en liten lek som jag har börjat med. Det är roligt och den är faktiskt på riktigt, om vi backar tillbaka 14 år och jag går på lågstadiet. Exakt, en lågstadieförälskelse. Funderar på att fråga chans.. Ja, kanske eller nej i tre olika rutor. Haha, det vore någonting det.

Nya The hills är riktigt bra och Kristin är underbar, precis som förr. Perfecto!

Shadows searching in the night..

Jag måste nog besöka doktorn om det här ska fortsätta. Har banne mig inte varit fullt frisk sedan jag kom hem från Turkiet. Virus? Det här är skrattretande.

Har jag skapat ett monster?
Tog nyss en bild (i en mycket skitig spegel?). Jag ser inte ut som mig själv?
Tror jag tycker om det..



Live it easy..

Sho!

Vill bara säga lite snabbt att..


Ibland behövs så lite..



underbar

It ain't no big thing

Trevligt att få besök av en hemkommen man i sina glada dagar. Välkommen hem!

Idag efter skolan så var jag och bokade tider till två olika (och rätt radikala) things. Det tog ca 15 minuter. Perfekt. Det är så det ska vara förstår ni. Swisch! På Måndag blir det bort med det blonda och in med det nya - mörka? Den 19.e Oktober blir det número dos!

Tisdag

Frossa, kallsvettningar, feber och hals - nej, jag vill inte somna igen. Somnade igår vid 6 och vaknade för en timma sedan. Hemsk natt! Tänkte ändå pallra mig iväg till skolan på föreläsning, sedan blir det plugg. Jag tycker verkligen inte om te, men jag ska nog köpa med mig det hem i varje fall. Ska även boka klipp- och färgningstid.. radikal förändring, får jag hoppas!

Sliten..
Men kryssningen var riktigt rolig och jag är glad över att mina vänner inte är som andra, utan unika och coola.

Min dag blir lugn. Tänkte plugga och försöka mig på lite skisser.. hjärnan vill förmedla, men mina händer har inte den talang som krävs. Kommer sluta med att jag och min snorande näsa kommer sitta med pappersbollar runt hela lägenheten, som sist.

Du har ingen aning om vem jag är.
Tomorrow You're gonna have to live with the things you say


Slow



 Musik. Det ger mig väldigt mycket. Ligga i soffan upp och ner, lyssna och bara.. bara vara jag.

What a mess

Jag H A T A R sömnlösa nätter. Jag blir som en Zombie. Det här är ju ruttet alltså. Jag blir så trött.. Lika bra att jag pluggar livet ur mig eller liknande.

Down town.. Ciao.


ska vi dansa?

Ah. Denna fina musik! Jag blir vimmelkantig. Eller så är det gårdagen som har satt sina spår? Tål att tänkas på.. Kanske i någon sekund. Jag ska köpa en riktig dagbok. En svart i läder! Varför? För då slipper jag skriva i kodord och bara skjuta ut tankar och bisarra frågor som ett fet hagelgevär. You know? Börjar bli så jävla trött på detta bloggande. Skriver mest för att hålla mina fingrar i schack. Boring. Ädelt fint skrivande med penna skall det bli. Happ, så antar att jag kommer få träningsvärk i fingrarna också. Bara jag som känner min grymma negativitet eller? Hur som. Jag är inte alls negativ. Jag känner mig rätt harmonisk. Bara lite småsaker som jag skulle vilja ha vid min sida just nu och stunden skulle vara komplett. Ser dock ut som om jag måste resa på mig och möta världen några timmar tidigare än väntat. Så det får jag göra helt enkelt.. m ö t a v ä r l d e n.

Möt världen ni också så blir det bra.
Vilka jävla bilder & videos från igår föresten! Haha, Underbart!
Kvällen ser lovande ut. Den också.

Paulinho har det bra i Thailand, det glädjer mig.


Shake it like a polaroid picture!

Jag vet att jag tjatar.. men (!) Nikki Sixx är helt klart en underbar människa, många problem, men underbar! Fast jag har aldrig känt att min besatthet av Mötley Crüe är speciellt överdriven. Faktiskt.

Idag lekte vi med Indesign. Segt med föreläsning om typografi, kanske för att vi missade tåget?! Men vi tog en tripp på stan och tog en lunch på caféet som alltid har dålig service, men riktigt god mat. Vi har ett stammisbord där. Ja, i Eskilstuna. Eftersom att man har planer på att ta över Världen en vacker dag så är det väl lika bra att börja någonstans. Väl hemma i Västerås igen så mötte jag upp Anna M och vi införskaffade oss nödvändigheter innan vi tog en sväng till gymmet. Jag vill visa henne min "följa John", men jag hittar honom inte. Damn it. Nu musikas det i lägenheten och senare ska jag iväg på Drinkparty! Blir känoners!

   




Och att han har varit tillsammans med Lita Ford gör det ju bara bättre!


You don't know me at all

Jag berättade för Mamma att jag hade svårt att sova om nätterna. Hon gav mig några tips, men tyvärr har det inte hjälpt. Det är en obeskivlig känsla och jag blir riktigt orolig och nervös över... någonting. Men vad? Jag som har The heroin diaries av Nikki Sixx borde sova som en liten prinsessa. Speciellt igår, då det även visades True blood på tv.. som är den absolut bästa serien som finns! Jag överdriver inte då bara förtexterna får mig att rysa. Jag vill också vara förälskad i en riktigt läcker och farlig vampyr med Louisiana-dialekt och ett "manhood" utan dess like.

Jag vill även säga att jag har turen att få vara vän med världens bästa Hedlund! King-size tack för att du finns.

Wohow. Jag beställde nyss IGlow! Kryssningen kommer bli ett gigantiskt hyss.. jag älskar hyss!

Beroende: Om man vill sluta med något när man vill, så länge det är nästa Tisdag.



Bill Compton i True blood

Man ska vara så jävla unik..

Jag har en sida längst bak i min kalender, "citat av Peter Johansson" heter den.. tror starkt på att denna sida kommer vara full när kursen är slut. Peter Johansson är vår lärare i Grafisk kommunikation och han kan kläcka fram riktigt sköna kommentarer, som;

"Inspiration kan ni vänta på tills ni dör, den kommer ändå inte att komma! Det är nämligen någonting ni får jobba er till".  "Man ska vara så jävla unik. Nu vill jag inte göra er besvikna... men det är ni inte".

Vilken lirare, haha! Jaja, nu ska jag äntligen krypa upp i soffan och kolla på Andreas Carlsson + Idol. Jag tror att jag är den enda i Sverige som tycker att han är snygg. What to do?

Fyfan för gammal träningsvärk tillsammans med ny. Urk.


Måndag

Helt okej att pendla, men det är inte okej att pendla en tidig måndagsmorgon för att få höra att lektionen är inställd. En Onsdag kanske.. men inte en Måndag. Blä.

Jag hade en märklig konversation på gymmet idag.
Jag känner hur en kille alltid ska använda samma träningsredskap som jag använder..
Antar att han kände samma sak för att..

Han: Haha, det känns som om du följer efter mig.
Jag: Ja, det känns som om du följer efter mig också.
Han: Typiskt va?
Jag: Haha, ja..
Vi börjar gå åt samma håll..
Jag: Löpbandet?
Han: Det är nog jag som följer efter dig..

Nu ska jag göra tråkiga och nödvändiga saker.
Jag vill mycket hellre göra roliga och onödiga saker istället.

Ciao.


It's all about.. me..

Frisk. Alltså har jag helt plötsligt 1 miljon saker att göra.

Bra helg. Träffat nära och kära. Bort från Västerås, det bästa som finns. Nu - ut och få lite värme i kylan :) Det är allt.. Veckan ser känoners ut förövrigt. Här skall benen darra, magen krampa och svetten rinna. I'm back.

Wah! Nu höll jag helt på och glömma: Älsklingen, Zlatan, ett stort tack!!! Underbart. 


Inte coolt.

Ta det lugnt = Träna inte.
Ta det lugnt på riktigt = Gör ingenting.

Jag vill inte ta det lugnt på riktigt. Men nu är jag ju så där sjuk som vi sa att jag inte skulle bli. Vägrar tänka tanken på morgondagen. Skulle bli så besviken. Men vad är en dag på slottet? Nu ska jag lägga mig med en god bok och knapra piller samt halstabletter. Febern vill inte riktigt ge med sig.. Känner att gud är duktigt på min sida. Not.

Annars: Gårdagen var skoj. Grymt imponerad över rookiesarna!
Annars x2: En god bok var det ja. Oskoj som fan.

RSS 2.0