Måndag

5:an aka våldtäktsspåret i Norrtälje är äntligen invigd för min del efter över en veckas uppehåll. Är inte kry men var tvungen att rensa hjärnan. Springa = bäst. Plus att jag och syster ska ha ett av vår forna dagliga dos i spåret när jag kommer hem på torsdag kväll. I varje fall så ger jag våldtäktsspåret 2 av 5 toasters! Jag vet inte var jag befann mig och jag skulle inte kalla det för ett spår. Stig? Ingen stig överhuvudtaget? Vad vet jag, jag kanske är bortskämd med spåren där hemma.

Igår jobbade jag inne i sthlm som värdinna, ska även göra det imorgon. Jag fick ta hand om ett gäng tyska läkare från läkarmässan. Det gäller att på ett smidigt sätt forsla dem mellan hotell och restauranger under kvällen/natten, finnas till hands under hela kvällen, skriva under notor och även få hem alla. Kom hem sent, så det var hopp i säng. IT idag var kanske ingenting jag behövde lägga energi på, så det var skönt.

Nu ska jag hänga i lägenheten. Mys. Jag tror de andra skulle på bilbingo? Haha

Dagen-efter-häng i Norrtan!

Igår blev vi skitsnygga och sedan tog vi oss på förkaka där både folk från RK 4 och MD 4 samlades hos en hammarbyare (viktigt att poängtera). Riktigt roligt med härliga människor! Idag vaknade jag av att jag troligtvis ramlade på rumpan igår, för jag har ett fett hett blåmärke där, mm! Dansade loss inne på Mobergs tills framåt 03 och därefter blev det korridorshäng - för korriorshäng is the shit liksom.



Mathilda & Jag.
Eller, Muffen och miffot. hah.

Nu ska jag hänga med vapendragarna/grannarna! Ciao

in the jungle

Funderade just på varför jag ofta är #¤%&/-nödig när jag sätter mig framför datorn? Som om magen säger: Linn, din lilla geek... ge fan i datorn. Som om jag skulle lyssna.

Igår var det besök på Stockholmsmässan och vasa, för en inblick i organisationerna. Det avslutades även med några timmars shopping. Vi hade nyss lektion i fronter och idag var det också guidning i Norrtälje. Trevligt, men guidningar har en tendens att ge mig lite myror i brallan. Guiden sjöng också, vilken stolle! Vinet är på kylning och att de flesta på campuset verkar ha samma tendens; att köra all-in tonight. Det gillas! Mobergs, here we go!

Alltså är min första vecka i Norrtälje snart slut. Nästa vecka börjar det på riktigt och jag känner mig taggad. Detta kommer bli kanon!

Home @ Albert Engströmsgatan 14

En trött tjej signar snart ut här uppe i Norrtälje. Tok för lite sömn (I don't know why). Det är mycket att ta in och det är verkligen hur kul som helst. Människorna och miljön här på campus är super! Det är fortsatta roligheter som väntar, men fredagen är mest efterlängtad. Då blir det partaj i någon av lägenheterna här på Albert Engströmsgatan som sedan fortsätter down the road på, vad som tydligen ska vara, Norrtäljes bästa uteställe? Om ryktet stämmer återstår att se :) Det kan bli hur kul som helst.

Jag har lite problem med magen också, haha. Jag vet inte om det var maten jag åt? Den var ju supergod? (Ytterst ovanligt när det gäller matlagning a´la Linn). Hoppas jag slipper besöka Fru Pettersson (Persson?) i natt bara. Nej.. kanske måste jag besöka henne redan nu. Fan. Ciao!

Hallå där köpta blåbär.. yo yo yo!

För första gången på länge så är jag relaxad. Mamma och Hans åkte hem för ett tag sedan. Hjältar. Lägenheten är helt perfekt. Pappa är också en hjälte som fick tampas med både mig och alla möbler. Man säger tack så ofta det finns tillfälle, för att visa sin uppskattning. Men ordet "tack" räcker inte till... SuperdupermegajätteTACK! Nej, det räckte inte det heller. I varje fall: Kärlek!

Det är "moving day" här och nästan alla flyttar in den här helgen. Atmosfären är supermysig och Campus Roslagen är nu mitt hem. Så. Då var det sagt :)

Nu ska jag spela bongotrumma på min mätta mage och sedan sova!

Hugs!

Och! Jag fick nyss ett röstmeddelande från någon Stockholmare vid namn Kenta som yrade om att jag skulle kolla på Björnmannen på kunskapskanalen idag 21.00 och att vi tydligen skulle ses i morgon. Ska jag bli orolig att mitt nr vilar i helt fel händer? Det kanske sitter sprayat på t-banan. Härligt!

What's going on?

Öh. Jag sitter här som ett fån med min lugg stående rakt upp. Jag känner mig som Mary i "den där mary" efter att hon har smetat i "hårgelén" i håret. Jag vet vad jag ska (läs: måste) göra idag, men jag är seg-ast och har varit det hela morgonen. Nu ska jag sparka mig själv i ändan, sista dagarna är räknade och på Torsdag åker flyttlastet upp.

Helgen var helt ok och jag fick umgås lite med tjejerna samtidigt som jag hängde med världens sötaste lillkille!

När jag var yngre, innan träningar eller matcher så lyssnade jag ofta på den här. Möjligtvis att den kan få mitt arsle att börja arbeta lite. Det är även en perfekt låt att trampa lite extra på gasen till. Alltså, ja men.. inte för att jag kör för fort eller så. Pappa och Mamma, I love u? hehe.



Have a nice one fellows!


Fy farao! (som lotta på bråkmakargatan skulle säga.)

Denna speciella helg är till för att spåra ur, vilket jag nu har gjort några somrar i rad. Men inte i år, i år så kammar jag i stället hem storkovan (ni vet; cash, flis, para, stålar, pengar, kosing, deg.) Storkova och storkova... Det är lillkovan och det betyder att jag jobbar. Det är ju bara pengar som jag sedan kommer kasta iväg på någonting jag tycker att jag verkligen behöver och inte kan leva utan, men som egentligen är någonting jag kan leva utan och inte behöver. Det är endast två veckor kvar nu och det känns som om jag redan står i farsdörrn och undrar när förbövelen det är dags att åka. Det är en ung student med killbaciller som ska ta över lägenheten. But mine is brand new, hehe. Nej, nu ska jag iväg och förbruka lite para, ciao!

RSS 2.0