Det är för tidigt men...

... Jag kollar på min blommiga klänning, har mina nya röda converse framme, har mumsat på torkade jordgubbar och lyssnar på sommar. Det är valborg på Fredag med många mysiga planer. Nästan så mysigt att jag skulle tro att det är midsommar.. men bara nästan. Får ta mig i kragen och lägga i bromsen. Aprilväder är inte att lita på. Jag ska egentligen bo där det är varmt året om. Kyla är botten.



Jag vill ju bara göra det enklaste som finns, sola & bada. Vem blir inte lycklig av det lilla? I varje fall är det skönt att kunna drömma sig bort från vardagen ibland med simpla grejer som detta.

26 april 2010 - birthday!

Superduper b-day idag!
Uppe med tuppen, in till sthlm för att sedan ta oss mot norrtälje. Och när vi åkte därifrån kändes det mycket bra i hjärtat (hoppas hoppas). I sthlm åt vi födelsedagslunch på sturehof och drack lite bubbel, vi strosade även på stan och sedan myste vi till det ordentligt med ett glas på grand hotell och njöt av vädret (och ryssar, haha). Jag shoppade även lite för mina födelsedagspengar. En väldigt lång, men bra dag. Mysigt att få umgås med mamma på sin födelsedag ♥

Dags för bädden!
ciao.

Dessa söndagar

Alltid lika trevligt att gå och lägga sig med solen i ögonen. Det blir så ibland, att kvällen blir till natt och natten blir helt plötsligt till morgon.. på en sekund ungefär. Men jag får, för jag blev firad igår. Först lite släkt och kompis, sedan kompisar. Lagom, inte för mycket. Jag har åldersnoja i smyg så jag var inte allt för hajpad på party. Det gör det ju ännu mer intressantare att jag inte ville ha party, då jag har galet ont i benen efter dans, en besk smak i munnen av... ha, ni trodde jag skulle skriva kräk va? Nej nej, en besk smak från gårdagens dryck(er) och ett sug efter osund mat. Det var roligt igår. Två middagar, den sista var italienskt och utsökt dessert som mamma så snällt hjälpte till med och vi var alla på topp @ my old place under kvällen. Framåt midnatt så gled vi down town, tillsammans. Glada, fnittriga tjejer på cyklar. Perfekt tycker jag. Lagom, inte för mycket. Jag är så trött att jag skulle kunna somna ståendes, men jag ska försöka klara av några timmar till. Imorgon gäller det (inte bara för att det råkar vara min födelsedag utan för någonting mycket nervösare) så jag måste vara utvilad och fräsch (hur nu det ska gå till).


Tack för igår släkt och vänner och även ett tack för presenterna!
/ Sliten flicka

Lekas?

Imorse lekte jag lite innan jag hoppade ut i regnet(!?). Det var roligt! Jag kände mig som 14 eller kanske 15. Urlöjligt, javisst!



förälskad

En blommig cruiser. Det är nog min vårförälskelse i år. Perfekt att glida runt på i sommar med en flätat cykelkorg på styret, sommarklänningen och glajjorna på nosen.



I welcome you evilness

Skippar skitsnacket och avslutar såklart med både klass och stil;
Må lössen från 10 000 kameler hemsöka ditt könsorgan!

April 17, 2010

Neverending Story.
Antalet gånger jag har sett den filmen är och förblir en gåta. Jag kan den utan och innan. När jag var liten så sprang jag alltid ut/upp till pappa och "kollade läget" lite när det blev jobbigt i filmen. När hästen Artax dör i träsket så grät jag floder och stod i soffan och skrek: "NEJ!! Dra upp honom Atreyu! Du klarar det! Jag tror på dig Atreyu!!!". I slutet så återuppstår Artax igen, phju. Filmen är basically min barndom och filmen gör mig varm i hela kroppen. Varför berättar jag det här? Jo, för att jag har stått i soffan med gråtet upp till halsen och skrikigt: "Atreyu, du måste draaaaa upp honom Atreyu! TA I!!". Känslomässigt utmattande indeed. Dags att fortsätta vuxenlivet - lunch med familjen om en stund och ikväll inviger vi två terrasser, One down town och även Sandras ute på vischan (Betydelse; landet, landsbygden, bondlandet, bystan, obygden, bushen).

Have a nice day.




Seth Cohen.

Seth: So, what's the GP, RA?
Ryan: I have no idea what you just said.
Seth: Game plan, Ryan Atwood
Ryan: You're just using initials now?
Seth: Yeah, it saves time.
Ryan: Well, not if you have to translate.
Seth: GP.
Ryan: Game plan?
Seth: Good point


Seth är bäst! Men det är inte bara Seth som kan...
Jag upptäckte hans musik när han var förband åt Grega. Texterna och musiken fick mitt hjärta att slå volt. Jag vet inte riktigt varför, den är så otroligt enkel. Men ibland krävs det så lite. När man är lite ledsen - då är han perfekt.



Magnus Weideskog

Totalt Bengaloo!

Den där lugna helgen vi snackade om... vi kan säga att den inte existerar längre. Gårdagen var galen. GALEN sa jag.


"Gästbloggning from Linkan


Gårdagen hade satt sina spår då vi kom hem när natt hade blivit dag. En lugn kväll stod på schemat, men som vi alla vet så blir det aldrig som man har tänkt sig. På några minuter ändrade sig kvällen och det är dags att bli bengaloo igen! Let´s do this!

LIVING THE DREAM!!!!!

/ L"
- skrivet av mig när jag gästbloggade på whocaresaboutmyliver

Jag är hemma, 02.30. Äntligen.
Det blev relativt lugnt. Jag gick (väldigt fort) hem samtidigt som resten drog på efterfest. Men gårdagen har satt sina spår och det ska bli skönt att krypa ner sängen.

God natt!

Kum ba yah, my Lord, kum ba yah

Raderat, för Linn ska sluta klaga!
Ja, det ska hon.


Vi har hittat.. wait for it.. snapple! Godare än iste (one snapple a day keeps the doctor away, hehe). På flaskan står det: "Made from the best stuff on earth". Huh, Stuff? Men men, det var bara att dansa hem i regnet. Mysiga sms kan göra mycket. Har ni tänkt på det? När du vaknar, när du ska somna eller när du har vandrat rätt i en vattenpöl. Då är det helt okej.


Grattis

GRATTIS PAPPA PÅ FÖDELSEDAGEN! (vi nämner inga siffor).

Förövrigt är jag en sjukt sliten flicka. Strax beger jag mig till Sura för att träffa Pappa och Camilla! Tack gode gud för söndagar.


Skärtorsdagen är en högtidsdag som infaller torsdagen före påsk (2010 innebär detta den 1 april)

Kom precis hem. På vägen upp så fick jag sällskap av ett par som bråkade i hissen. Jag undrar också vem av er det var som drack upp vinet och varför, jag upprepar VARFÖR tog ni inte med den andra flaskan? Huh? Speak! Haha.. och vad gör man när man står i samma hiss en situation som denna? Kollar på paret som bråkar, kollar upp i taket, på hissknapparna eller ner i golvet? Jag tror att jag tog upp mobilen för att.. ja, inte göra någonting egentligen.

Strax: dumpa mig själv i sängen med påskgodis, träningsvärk och min nya bok. Haha, jag läser för många samtidigt.. Men Guccikrigen kan inte vänta, det är frågan om liv eller död! Imorgon startar jag påsken med en trevlig släktmiddag hos mor där även Wille ska få sitt påskägg av moster.

Just ja, jag har klarat hela dagen utan att bli lurad! Yes! Viktigt för självkänslan!
Ha en trevlig påsk.


RSS 2.0