Lördag

Östra Holmen hela dagen, 3 timmars sovande i natt och nu ska det sättas igång igen.

Smärtan är olidlig, jag biter mig själv i läppen för att inte börja tjura.. allt påminner mig om allting. Jag förstår inte. Det är ju inte så att jag någonsin skulle ta tillbaka en nedslagen hjälte. Det skulle nog sitta fint om jag sa att tanken hade slagit mig, men ärligt talat så har den inte det. Jag tar gärna av mig hatten, men mer än så blir det inte. Och i detta nu så tror jag inte ens att jag tar av mig hatten.

Förövrigt; bränd på nosen, puk-koden till mobilen saknas och ett mycket gott vin står i kylen. Det är väl bara att köra på.

Hej du fina väder..

Byt ut landslaget mot U21 tycker jag!
Övrigt så är det stek som gäller!
Speciellt när folket har semster då jag kommer att jobba - peppar peppar-.
Så idag blev det frampan och imorgon blir det östra holmen.

Andra halvlek nu och sedan ska jag sova, för jag sitter och viskar åt mig själv "hihi vad lustigt" när dem nämner Mikael Lustig. Känner mig själv så pass bra att jag förstår att lilla Linn är riktigt trött.



Det går inte så bra att sova.. när ska det gå bra att sova egentligen?

...

Det är jobbigt att vilja bli tröstad av någon som man helst av allt vill slippa träffa.


I know for a fact that pure evil do exist..

Midsommar var riktigt bra. Dagen spenderades hos Mamma♥ med trevligt folk och god mat. Jag begav mig därefter iväg på grill hos Anna Z med tjejerna och sedan åkte vi iväg på lite festande. Så i det stora hela: all good!

Idag blir det lite mer fest. Och det behöver jag.. jag behöver förstå att jag får göra precis vad jag vill, när jag vill och hur jag vill. Ingen som drar ner mig.. Jag vill stå rak i ryggen och bara skratta. Jag älskar att skratta. Det gjorde jag idag t.ex. på kajens, även om det blev lite för mycket snack angående jeansstjärtar och The hills (skräll) så skrattade jag. Det vill jag göra. Så personer och föremål som inte har en tendens att få mig att skratta (eller le) skall ta första dörren till höger och lämna mitt liv med basta.

Bilder från midsommar ska jag väl fixa också.. snart.. senare.. aldrig? vem vet.
Nu ska jag leva lite tänkte jag.
Ciao

Ohoj!

"Det finns miljoner arbetslösa, men dem här.. dem ska få hålla på"

Det är tydligen en idioti att slänga sin mobil ut genom fönstret, så ingen slänger sin mobil genom fönstret!

Igår hade jag och Hedlund en märklig konversation när vi satt på Kajens café i hamnen:
Jag: Du, ursäkta att jag avbryter men är inte det där Jack Sparrow? *Pekar*
Hedlund: Va? var då?
Jag: Där på båten, jo.. det måste vara Jack!
Hedlund: Ja, jag ser honom! Det är Captain Jack Sparrow! Men vad gör han där?
Jag: Jag vet inte.. nämen titta, där är det en till sjörövare!
efter en stunds pratande..
Hedlund: Jag undrar om dem röstar på piratpartiet..
 


Shut your mouth


Glo inte på mig i tvättstugan, tack!

En levande men ändå död Linn gick upp väldigt tidigt i morse då tvätt stod på tavlan. Jahapp.. även om jag bara var fysiskt närvarande under tiden då jag tvättade så lade jag ändå märkte till mannen som stod och stirrade på mig genom fönstret. Jag tror aldrig mitt hjärta har hoppat så högt. Då han inte slutade utan bara stod kvar och stirrade, så tog jag min tvätt och sprang. Nästa gång tar jag med mig ett basebollträ, for sure!


Midsommar på fredag! Snälla moder natur, gör så att det inte regnar.. snälla!

Lördag

I go against the grain
wearing a ball and chain
I'm carrying my cross
So I guess now I'm the boss


Världen skulle bli bra mycket vackrare om alla lyssnade på hoffmaestro, punkt.

Gårdagen var i det stora hela lyckad. Idag blir det lite cykelköp (vadå lite cykelköp? en cykel sa jag) och vad kvällen har att erbjuda visar sig framåt dagen. Jag tror att vi kan göra vad vi vill i hela världen ungefär. Sedan är ju pengar en viktig fråga, men efter nästa vecka får jag troligtvis min dom. Jag hoppas att vi åker iväg.

Imorgon får jag träffa William och gud vad jag längtar.. gullunge!

Nostalgier

Nostalgi är nog det mest bitterljuva ordet som finns.
Igår lyssnade jag på det mesta i musikväg som påminner mig om forntida händelser. Jag ler lite och så saknar jag lite. Jag blir så häpnad över hur mycket minnen man har samlat på sig genom åren. Jag skrattade när jag läste Hedlunds blogg om hennes lillebrors skolavslutning, där hon hade en bild på den rullande scenen som man stod på när man fick sin ros i nian (högstadiet och gymnasietiden är väl Nostalgi om något). Den tjejen har varit med mig i många år, både genom sorg och glädje. Vi skiljs åt då och då, men vänskapen finns kvar. Det är speciellt med dessa typer av vänskap, det är som om ett järnrep omringar den och är omöjlig att dra isär.

Det gäller att ta hand om sina vänner..
Och mina vänner träffar jag ikväll. Yey!


No revealings

I helgen blir det crazy. Good for me.


conclusion

Mind on my money, money on my mind.
Kalla mig gärna känslokall men förutom vänner&familj så skiter jag i resten. Finns ingen "vadheterhannuigen". Det känns bara som om jag har fått en äcklig smak i munnen. Du kan leka jesus om du vill. Allt är bara så jävla tragiskt. Snart kommer det en tid då jag helt enkelt säger; jag bryr mig inte längre. Jag känner att det är dax att göra det jag för länge sedan skulle ha gjort; radera. Vill skriva svinaktiga ord men jag stoppar här..


Aiaiai.

Kristin Cavallari är så grym!! mohaha. Längtar tills The hills börjar igen.. The bitch is back, yes!


måndag

Skönt att komma bort för en stund.
Idag gick vi 18 hål.. det gick rätt okej och jag börjar faktiskt få tillbaka suget att vilja spela golf igen. Övrigt så är jag rätt glad, lugn och harmonisk. Jag hoppas att det fortsätter så när jag kommer hem också.

Sho.


Aha, du menar så..

Röjj som ledde till efterfest with the masters, men jag var den som kastade in handduken först, den vise i gruppen som lägger ner verksamheten när det är dax att ta sitt ansvar, den tappre som tar sig genom stadens liv med en subwaymacka i ena handen och sin kompis i den andra. En riktig liten dödsgrävare som tycker att klockan tre är det dax att bege sig hemåt, men ändå. Gårdagen var riktigt bra. Hade stället hetat URF och inte Oliver Twist så hade det nog varit pricken över i:et. Tack girls för att vi är kung,kung,kungaar!
Hoffmaestro - 4 av 5 toasters! Kanonkul!

Ska snart in i duschen, sedan blir det hem till Mamma. Ikväll ska jag träffa Jenny, ruuuligt.

Grattis Oscar på 21-årsdagen!

RSS 2.0